21/57 anonim válasza:
Tudom. A loúk most ebédeltek. Nem kell jelenteni ahhoz, hogy elfogyasszák a kommenteket :)
22/57 A kérdező kommentje:
Azért vitatkozom, mert szeretnék hinni (pontosabban tudni). De ha közelebb kerülök a másik ember gondolkodásához, abból sem veszítek.
Tudom szoktak lenni értelmetlen hozzászólásaim is és olyan is, amikből csak a tagadás látszik. De azon is el lehet gondolkodni, hogy valaki miért tagad valamit, nem csak azon, hogy miért helyesel, sőt egyenesen csábít.
2015. júl. 2. 14:17
23/57 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy szoktam rajta rágódni, hogy most elveszek-e egy értéket valakitől vagy sem.
2015. júl. 2. 14:24
25/57 A kérdező kommentje:
A saját kérdéseim és válaszaitok után én is elgondolkodom. Igyekszem kevésbé nyers lenni majd.
2015. júl. 2. 14:36
26/57 anonim válasza:
Miért? A nyers kommenteket legalább nem szeretik a loúk és nem zabálják fel, mert nem jaw az íze..
27/57 A kérdező kommentje:
Megvan a kommented, ha ennyire kiakadtál visszamásolhatom :D
2015. júl. 2. 15:00
28/57 anonim válasza:
Lèlek=tudat=kèplèkeny,tanîtható "valami"
30/57 anonim válasza:
A loúk megennék megint. Sokat esznek. Bár, alapból is kövérek pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!