Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A lélek csak illúzió?

A lélek csak illúzió?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 10:58
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
valakinek igen, másokank nem, ez csak az egyén nézőpontjától függ
2015. júl. 2. 12:34
 12/57 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Csak gratuláltam. Miért, én sem hiszek benne. Milyen más is van a csomagodban azt mire értetted?
2015. júl. 2. 12:37
 13/57 A kérdező kommentje:

#12, akkor most vagy összekevertelek valakivel vagy tényleg nem vagyok gondolatolvasó :P

Hogy lehet a lélek nézőpont kérdése?

Létezik vagy sem, nem? Vagy valamilyen nézet életre kelti?

2015. júl. 2. 12:41
 14/57 anonim ***** válasza:

A világ sem illuzió.

A reinkarnációban nem kell hinni. Az emberek többsége meg a logikátlan istenben, sátánban és hasonló agyatlanságokban hisz.

Lélek nem nézőpont kérdése.

Ha valaki szerint zöld mások szerint kék a hold, nem változik meg mindnekinek egyén nézőpontja miatt( bár ez energia és energiahalmaz találkozása és viselkedésük).

2015. júl. 2. 12:48
 15/57 anonim ***** válasza:
Miért lennél gondolatolvasó? A,úgy az ilyen kérdések föltétele durván egymásnak uszítja az embereket, ilyenkor szoktam hozni popkornt :)) (a buta embereket) Biztosat nem mondhatok, de abban hiszek, hogy nincs.
2015. júl. 2. 12:51
 16/57 A kérdező kommentje:

#15, tehát meghalsz és vége?

Én tiszteletben tartom, hogy ki miben hisz.

De a véleményemet elmondom. Aki valóban hisz, annak valószínűleg van alapja és boldogan megtérít engem. Vagy beszélgetünk egy jót és információt osztunk meg.

Aki pedig ebbe menkült, csak gyűlölködni képes.

2015. júl. 2. 12:54
 17/57 anonim ***** válasza:
Na. A loúk elvitték az egyik válaszomat! :D
2015. júl. 2. 13:17
 18/57 anonim ***** válasza:
Mert UFÓk által elkövetett kommentrablás igenis létezik!
2015. júl. 2. 13:17
 19/57 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk. Nincs honnan. Max sejthetjük, de annyi. És azzal mit érünk? Hogy egymással vitázunk a témán. Mert szkeptikusok mindigis lesznek, elfogadók meg úgyszint.

Erről ennyit.

Amm Kedves Lucifer, azt hittem te vágod ezeket a dolgokat amúgy. Elég sokat látlak ezotériában válaszolgatni, és nem csak.

2015. júl. 2. 13:22
 20/57 A kérdező kommentje:
Nem én jelentettelek, de elég gusztustalan dolgot írtál a gyengébbik nemről. Nincs ebben semmilyen spirit.
2015. júl. 2. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!