Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen boltok azok ahol lehet...

Milyen boltok azok ahol lehet venni szellem elűzésére dolgokat?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bármelyik herbáriában. Salvia officinalis, Rosmarinus officinalis, Ocimum basilicum, ezeket füstölőként használva. Amit ez nem hajt ki, azt semmi más sem, amit megvehetsz.
2015. máj. 25. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
A szellemeket nem elűzni kell.
2015. máj. 25. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Veccő Veronika anno árult itt minőségi veccőket, sajnos elrabolták a reptoidok
2015. máj. 25. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Herbária.

Füstölők stb.

De azért mielőtt nagyban nekiállnál, megvenni szólok hogy semmi hatása sincs, csak pénz kidobás.

A füstölő is csak akkor bír szellem űző képességgel, ha te felruházod azzal.

Ennyi erővel lehetne egy ceruza is szellem űző kelléked, csak attól függ hogy te mit tulajdonítasz neki.

Ha te azt hiszed hogy egy ceruza szelleműző, akkor az is.

Hit kérdése.

2015. máj. 25. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Elemental, ez nem magyarázza, hogy a zsályának miért tulajdonít minden kultúra gonoszt elűző, azt távol tartó erőt amelyik ismer valamilyen zsályafajtát. Nem szükséges hozzá felruházó rituálé. A növény füstje önmagában taszító azoknak a szellemeknek, amik valamilyen kapcsolatban vannak a fizikai világgal. A felruházás, rituálé csak a hatásfokát növeli. Tapasztalat alapján akár nagyságrendileg is. De önmagában is működik. A többi növény szintén. Teszteltem.
2015. máj. 26. 07:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha veszel valamit, Vitya királyon teszteld!
2015. máj. 26. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem kell pénzt költeni rá!

Egyetlen szellem sem marad lakásodban, ha faszén-parázsra szárított tehéntrágyát teszel!

Eléga nappaliban csinálnod, csupán hagyj minden ajtót a bajáratin kívül nyitva! Az ablakokat is be kell csukni!

.

Hatását garantálom!

Mivel jómagam nem hiszek a szellemek lakásban flangálásában, nem is kellett kipróbálnom.

2015. máj. 26. 14:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Fegyverbolt...
2015. máj. 26. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
A zsályát én is ajánlom. Csináltam már vele én is, füstöltem, egy kicsit meggyújtasz egy tálban, azt körülviszed a helységben. Fontos, hogy utána nyisd ki az ablakot, mert kellemetlen a szaga. :)
2015. máj. 26. 15:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Én használom pipába is, mert nem szeretem a dohányt, plusz nincs benne nikotin, és semmi olyan hatóanyag, ami függést okozna. Sima orvosi zsálya. Szerintem az illata, és az íze is kifejezetten kellemes.
2015. máj. 26. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!