Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Szellem lenne, vagy én...

Mi ez? Szellem lenne, vagy én bolondultam meg?

Figyelt kérdés

Remélem jó altémakörbe írok, és ez már nem a parapszichológia.

Nagyjából 2 éve, bizonyos időközönként, éjszakánként különös dolgokat tapasztalok. Főként azután, miután lefeküdtem és a TV-t is kikapcsoltam. A szobám egy bizonyos pontjától érzem, hogy közeledik felém valami. Nem mondanám azt, hogy emberi alakja van, leginkább alaktalannak mondanám. Látni nem lehet, csak érezni. Érdekes 'hanghatással' jár ez az egész, olyan, mintha iszonyatosan magas frekvencián 'zúgna' valami. Mindig azt érzem, hogy az ágyamig közeledik. Van, hogy azt érzem, hogy felém hajol, majd elidőzik felettem. Érzem, hogy a szobámban ide-oda mozog. Gyakran érzem, hogy ahová közeledik hozzám (pl felém hajol), akkor az arcom bizonyos része jég hideg.

Tegnap is ugyan ezeket tapasztaltam, annyi különbséggel, hogy sokkal intenzívebb volt. Azt éreztem, hogy egyre inkább erőteljesebben közelít felém, az ágyamhoz, majd olyan érzés volt, mintha a kézfejemre összpontosult volna ez a valami. Jég hideg volt a kézfejem és sokkal intenzívebben éltem ezt meg és féltem is.

Szinte 100%, hogy nem alvásparalízisről van szó, mert ez a dolog szinte mindig akkor szokott lenni, mikor mindenem ki van kapcsolva (ergo semmilyen elektronikus eszközre nem lehet fogni), teljes sötétségben valamint még nem aludtam el. Mindig nem sokkal azután, miután már kivettem a fülhallgatót a fülemből. Lefekvés előtt mindig zenét hallgatok, vagy YouTube-on videókat nézek, szóval 100%-ig éber vagyok.

Napközben semmi szokatlant nem tapasztalok.

Annyi érdekessége lehet a történetnek, hogy pár héttel ezelőtt halt meg a nagyapám, akivel soha nem láttuk egymást, valamint egy idős nő lakásában lakom most albérletben, amit a fiától bérlek. A nő már réges rég halott.

Mi lehet ez? Szellem?

2015. máj. 23. 21:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy tűnik, tényleg van nálad valaki.Valami szellemjelenségre tippelek én is.De nem gyanakszom nagyapádra, mert az gondolom nem keltene félelmet benned, szerintem ahhoz a házhoz kötődik a dolog.
2015. máj. 23. 21:12
 2/27 anonim ***** válasza:
17%

Az gáz, nem lennék ha helyedben.

Ne maradj egyedül este otthon, menj el valahova, buli, diszkó, mozi, vagy fas.zom tudja.

Már ha nem kamuzol, de... Valószinü hogy kamuzol

2015. máj. 23. 21:13
 3/27 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy magasfrekvencián rezgőember, régebben egy gyanúsan hasonlító kérdésnél ezt már megbeszéltük.
2015. máj. 23. 21:15
 4/27 A kérdező kommentje:
Jól bef&sattatok! Viccen kívül :S
2015. máj. 23. 21:17
 5/27 anonim ***** válasza:
Kit hívtál/invitáltál be az otthonodba? Szeánszot csináltál?
2015. máj. 23. 21:22
 6/27 anonim ***** válasza:
27%
a magasfrekvencián rezgőember egy asztrálsíkon létező lény de vannak akik megidézik vagy kapukon jönnek át a mi világunkba,és egyébként rossz szándékú teremtményről van szó a rezonanciájával képes kárt tenni benned de csak ha hagyod neki
2015. máj. 23. 21:24
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam senkit sem áthívni magamhoz, szeánszozni meg végképp nem szoktam.
2015. máj. 23. 21:29
 8/27 anonim ***** válasza:
29%
attól még lehet magasfrekvencián rezgőember hogy szeánszozni nem szoktál, mint írtam átjöhetnek a mi világunkba önszántukból is
2015. máj. 23. 21:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Mondhatnád hogy menjen vissza.
2015. máj. 23. 22:43
 10/27 anonim ***** válasza:

Ezt ahogy elolvastam

befos..tam.:-o

Hát milyen lehet átélni..

Hívj valami papot de nagyon gyorsan.

2015. máj. 24. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!