Mi lehet ez? És mit akarhat?
Nem nagyon hiszek a természetfeletti lényekben, de mostanában ez a dolog kezd megdőlni.
Kezdem az elején:
Már gyerekkorom óta itt lakom ahol most is. Eddig nem történt semmi különös, de mostanában fura dolgok történnek.
Mindig eltünnek a cuccaim a helyéről, aztán nem győzöm keresni. Meg egyik este, vagyis már több este van ilyen, hogy este ilyen egy óra körül felkelek, nem tudom mire, és olyan rossz érzésem van, mintha valaki/valami itt lett volna a szobámban, de amikor meg körbe nézek akkor meg nincs ott senki. Meg méha hallok nevetéseket, de a ghonoszabbik gajtából. És ezt nem csak én, hanem anyukám is (mielőtt még valaki azt írná skrizofrén vagyok. A lakás közepén, vagyis az előszoba és a konyha között van kb. úgy 2-3 négyzetméter ahol hűvösebb van, még nyáron is. Meg egyszer volt olyan is, hogy ment voltam a szobámba és valami zörgést hallottam a konyhából. Kimentem megnézni mi az, de semmi nem volt leesve, se semmi nem történt. Ekkor visszaindultam a szobámba, de amikor megfordultam láttam valami fehér árnyat. Nagyon megijedtem, mert nem lehetett, hogy oda képzeltem, meg ilyesmi. Lementem gyorsan a ház elé (panelban lakunk) és sétáltam pár kört. Kicsit lenyugodtam, aztán visszamentem. Akkor már nem történt semmi érdekes, de azóta félek egyedül lenni. És minden map egyedül kell lennem, mert anuykám égy vagy két órával később ér haza, mint én. Ja és ilyemkor nem volt otthon senki. Írtam már, hogy mem naghyon hiszek ezekben olyan 50- 50%.
Nagyon megköszönöm aki segít! Már tényleg félek. Ráadásul még holnap is egyedül leszek.
Hello !!!
Szerintem neked, nagyon jó a fantáziád, mint ahogy nekem is.
Néha velem is előfordul, hogy úgy érzem, mintha valaki figyelne vagy ilyesmi, de nem adok neki nagy jelentőséget, csak teszem a dolgom !!!
NEM szabad vele foglalakozni, sőt nem szabad túlgondolni a helyzetet.
Ha még vannak is szellemek, nem tud veled semmit csinálni, mivel megHALT !!!
Csak túlkombinálod ezt az egészet, mint ahogy rengeteg ember !!!
Nincs okod félni, az egyszer biztos.
Utolsó előtti: most megnevettettél :D
A kérdésre:lehet igazi szellemek vagy démonok de jobb ha nem foglalkozol vele mert a félelemből táplálkoznak , és ettől erősödnek. Egy idő után eltűnik majd :) remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!