Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek legközelebb...

Szerintetek legközelebb kimenjek, hogy megtudjam vajon mit akarhat? Ugye nem bántana?

Figyelt kérdés
Egy éve meghalt az apám, amikor meghalt azokban a napokban és még azóta sokszor éreztem, olyan spiritualitást a levegőben, hogy tudom, hogy ő van itt, kb.3hónapja láttam a szellemét, azóta ha éjjel felriadok néha érzem megint, hopgy itt van és, hogy "hívogat". De még egyszer sem mertem kimenni, abba a szobába, ahol ő van.

2014. márc. 6. 07:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Apád szellemétől miért félsz?
2014. márc. 6. 08:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert nagyon félelmetes volt, alig hasonlított rá.
2014. márc. 6. 08:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor talán nem is ő volt.
2014. márc. 6. 08:56
 4/12 A kérdező kommentje:
De ő volt,..
2014. márc. 6. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Nincs mese neked pszichiátriai problémáid vannak "sokszor éreztem, olyan spiritualitást a levegőben" javaslom fordulj pszichológushoz nem azért mondom, mert rosszat akarok neked. De jobb lenne kivizsgáltatni magadat, minthogy ezoterikus emberek bólogatását várád ez idővel elfajulhat majd retegésben fogsz élni utána már koboldokat fogsz látni. az itteni tagok majd jól megfognak dicsérni jaj szerencsés vagy szellemet látsz ne félj apádtól az igazság az, hogy ezt nehezen dolgozód fel emiatt kellene neked pszichológus segítsége ne légy elvakult.
2014. márc. 6. 09:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de ilyen kommentekre nincs szükségem! :))
2014. márc. 6. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Aha! csak bologatást akarsz az igazsággal nem akarsz szembe nézni elvakultan a természetfelettit akarod bele látni, ha ezen a fórumon mindenki csak bologatna nem gyakorikerdesek.hu lenne, hanem gyakoribologatas.hu és bologatos kategória is lenne... [link]
2014. márc. 6. 10:14
 8/12 dávid19216 ***** válasza:
0%
szia én nórmális vagyok és nem hobbim bele kötni abba aki olyat látott amit más nem no szóval tarts szeánszot :)
2014. márc. 6. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha biztos vagy abban,hogy az apád volt az,akkor szerintem nem kell tőle félni,mert lehet,hogy csak kapcsolatba szeretne veled lépni.

De viszont annak a válaszolónak is igaza van,aki azt írta,hogy menj pszichológushoz,vagy pszichiáterhez...

Mert lehet attól is.

És nem fog szerintem bántani,mert az apukád.

De én is tudom,hogy milyen érzés,amikor látsz egy szellemet,mert én is voltam így,de nekem szerintem nem a rokonom volt....

Csak gondolj arra,hogy ne félj tőle,hanem inkább próbálj vele kapcsolatot teremteni.

Én ezt tenném.:)

2014. márc. 6. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbálj vele kapcsolatot létesíteni. Rögtön rá fogsz jönni, hogy nincs ott senki. 2014-et írunk, banyek!
2014. márc. 7. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!