Lehet szellem volt?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban három vagy négy fele hirtelen felkeltem. Hallottam, hogy ugatott a kutya a kapunál. Mikor felmentem vissza a szobámba, csak azt láttam, hogy valaki áll a kertben. Egy magas férfi volt, ősz hajjal és tömött bajusszal, hosszú, sápadt arca volt, tele ránccal. Fehér inget és fekete mellényt viselt, meg fehér volt a pupillája. Mintha vak lenne.2015. máj. 23. 14:26
1/5 anonim válasza:
Ja! Nem tudtam hogy a ti kertetek!
2/5 anonim válasza:
jó szemed lehet, ha sötétben ilyen részletességgel látsz
4/5 anonim válasza:
ez igen az volt velem is volt ilyen az volt életem legijesztőbb helyzete 5 éves voltam de rájöttem hogy ez csak a harmadik szem tevékenysége nem kell félned tőle tényleg ott volt próbáld fejelszteni magadat és majd beszélhetsz velük
5/5 Legoman válasza:
A szellemet bárhol, bármilyen pontossággal meg lehet jegyezni, hisz nem mindennap lát ilyet az ember.
De szerintem is szellem volt, amíg nem történik semmi olyan, addig nem kell vele foglalkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!