Ez miért volt? Pontosan mi is lehet ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta érzem a szellemeket , régebben láttam is őket most már szerencsére elmúlt ez a képességem. 3évesen azt mondtam hogy egy szellem meg akar ölni , feltehetően egy nő volt az , ő azóta rövidebb hosszabb időre eltűnt de utána elő került. Most is elő került , nem lehet elküldeni sem , többször hívtunk már üzőt , de a nő egyszer sem tűnt el. Előző életemben öngyilkos lettem , lehet ebből az életemből maradt fent? Nem értem miért van mindig rajtam , félek tőle egy kicsit, sokszor van olyan hogy hajnal 3:27kor becsapja az ablakot legalábbis legutóbb ilyenek történtek , éjszaka gyakran nem hagy aludni. Sokszor van olyan ha elmegyek itthonról is követ másokhoz. Valamit a múlt héten elkezdtünk beszélgetni a barátnőmmel a szellemekről , a dédije meghalt és mesélte hogy csak egy kanál és egy fénykép maradt fent róla , amin a dédije kétszer van rajta. Aztán a kezembe adta a tárgyakat (a kanalat és a képet) Azt kérdezte látok e valami furát. Eleinte nem éreztem semmit , a kép se volt olyan furcsa a kanalat a kezembe vettem és bele néztem , éppen a saroknak voltam háttal ahol a barátnőm állításai szerint fura dolgok történnek és soha nem mert konkrétan abba a sarokba menni így nincs ott semmi. Ahogyan bele néztem a kanálba a sarokban megjelent valamilyen sötét alak , többször pislogtam de az alak nem tűnt el , megkértem a barátnőmet , hogy üljön a helyemre és nézzen a kanálba lát e valamit. Erre ijedten mesélte , hogy ott egy sötét alak és nem tűnik el. Ez miért történt? Talán az a nő volt aki engem kísért? Hogyan tudnám a nőt lerázni? Van több képességem is , többek közt ha valakire ránézek bele látok és tudom milyen , pl: elmentem múltkor egyik barátommal beszélgetni , akkor találkoztunk először közös ismerősünk volt (a barátnőm) és azt kérte mondjam el neki mit látok benne , elkezdtem sorolni: céltudatos,maga biztos , hatalom vágyó ...stb és ezek is mind ráilletek. Kérlek szépen rendes válaszokat írjatok , segítsetek!#szellem #portelgeist
2015. máj. 18. 15:31
1/4 Legoman válasza:
Az űző helyett van biztosabb megoldás is. :)
Lehet szellem, ha színes, akkor nem szellem, de hasonló lény.
Fekete alak, ezért nem jó célú. Valószínű félsz tőle, és ezért van még mindig ott.
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy csak dugni akar veled az a bizonyos nő :D
Ne is probáld meg, egy sexéhes nőt nem lehet lerázni.
3/4 vfrtom válasza:
Ez melyik film , szeretném én is megnézni.
4/4 volus válasza:
Ha valahova bemész,akkor zárd be egyből az ajtót magad mögött. Ha fura dolgok történtek a sarokban, akkor az nem a te szellemed,hanem a barátnődé,te csak segítettél azt meglátni. De viszont, aki nem kérdez, az nem is kap választ! Így hát lehet fel kellene neki tenni kérdéseket, hogy mit akar, ki ő, honnan jött, miért van itt? Így is úgy is ott van, akkor legalább jussatok vele közös nevezőre. A sötét alaktól nem valószínű, hogy sok jóra lehet számítani. Amúgy pedig egy 3 éves gyerek hogy tudja eldönteni, hogy őt meg akarják éppen ölni? Lehet csak megölelni akart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!