Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnák kapcsolatot...

Hogyan tudnák kapcsolatot teremteni a démonokal?

Figyelt kérdés
jan. 11. 23:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
*tudnék, amúgy miért akarsz?
jan. 12. 00:47
 2/17 A kérdező kommentje:
Az magánügy
jan. 12. 08:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok hasonló kérdés van, mint pl. "hogyan kell szellemet idézni, hogyan kell démont idézni?". Rengetegen kérdeztek már ilyet, majdnem minden második kérdés ilyen. Tessék utána nézni az oldalon, rengeteg kérdés és válasz van.
jan. 12. 09:28
 4/17 anonim válasza:
Itt vagyok gyere rám.
jan. 12. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
19%

Szinte biztos lehetsz benne, hogy az előző válaszoló egy férfi.

Ezt onnan tudom, hogy látnoki képességeim vannak néha.

Egyszer amúgy én is kapcsolatba léptem egy démonnal, később feleségűl is vettem. Úgy nézett ki, mint egy istennő, csak évekkel később vált láthatóvá , hogy hárpia szerű démunikus lény. Addigra már lett gyerekünk is, kettő. Egy ilyen és egy olyan, mindketten örökölték az én emberi és anyjuk démoni tulajdonságait. Ők idegen nyelveken is szoktak beszélni, amiket én nem igazán értek.

Na mindegy, a démon, miután kiszipojozott lelépett és magával vitte az ivadékainkat is, de azért néha meglátogatnak.

Azt tudom, hogy a démonok szeretik a pénzt és azzal meg lehet idézni őket.

Leginkább szexpartnerkereső oldalakon találhatóak meg.

De vigyázz, mert, ha az egyik kimondja, hogy szeret téged, akkor úgy járhatsz, mint én. Igaz ez az állapot sem olyan rossz.

Ha pedig lány vagy, akkor a tükörben bizonyosan felfedezheted a démont, csak bámuld a tükröt kb egy percig pislogás nélkül és meglátod!

jan. 12. 14:41
 6/17 anonim válasza:
48%
4-es válaszoló vagyok. Na te nagy látnok humbug eretnek épp annyira vagyok férfi mint amennyire te nő vagy. Pont akkora gugim van mint amilyen saláta vaginád neked muhahahaaa Üdv 19L
jan. 12. 19:31
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
Hívhatod őket, ahogy akarod. Vagy reagálnak rá, vagy nem. Te sem foglalkoznál azzal, akivel nem akarsz, vagy nem érdekes neked.
jan. 12. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek olyanok, hogy érzékelik a lelkiállapotokat. Aki sebezhető, arra utaznak rá. Sebezhető alatt pedig elég sok mindent lehet érteni.

Olyanok, mint a szúnyogok. Belőled táplálkoznak. Aki hisz bennük, elfogadja a létezésüket, abból tudnak táplálkozni. Így hát minden keresztény és vallásos ember potenciális kaja lehet számukra, kivéve, ha nem csak őket hiszi, hanem hiszi és ismeri a Jézust. mert attól azért félnek.

Ha tehát démonokkal akarsz kapcsolatba kerülni, ne is gondolj a Jézusra.

De ebből nehéz jól kijönni. Nem dzsinek és nem is tündérek. Egyszer volt bennem egy. Nem tudom, mi volt a neve, de azt tudom, hogy az a fajta főleg az önkívületi állapotban lévőkre utazott. Nem a piásokra, hanem a narkósokra. Az kellett neki, hogy narkózzak. És úgy bennem volt, hogy hónapokig tartó ima és Biblia olvasás űzte ki végűl, amikor elfogyott minden forintom.

Kemény volt.

jan. 12. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
6. :)))))))))))))))))))))))))))))
jan. 12. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad démont idézni, ne tedd. Egyébként a Lemegeton című könyvből megtudhatod, hogyan kell, ha akarsz, de nem ajánlom.
jan. 13. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!