Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért találkozok ilyen "lények...

Miért találkozok ilyen "lényekkel"?

Figyelt kérdés
Éjjelente mikor alszok, nagyon erős bizsergést érzek főleg a fejemen, de az egész testemen érezhető. Aztán valami furcsa,félelmetes dolog történik,zuhanok és mintha valami szellemek vennének körül és el akarnak vinni valahová.Ilyen lilás,ködszerű kinézete van. Aztán ha próbálok felkelni és átmenni más szobába- nem sikerül. Ilyenkor nem alszok, szóval ez nem rémálom.Alkoholt és drogokat sem fogyasztok. Ez eddig 2x történt velem,a végén sikerült midig átmennem anyukámhoz, és vele alszok ilyenkor. Nem hittem eddig semmi természetfeletti dologban, sem horoszkóp,semmi hasonló dolog nem érdekelt. De ezektől kezdek megijedni. És biztos vagyok benne hogy ezek nem rémálmok, azok is szoktak lenni de az teljesen más, mert ha felébredek akkor az véget ér.Valaki tapasztalt már hasonlot? mit lehet ezek ellen tenni? gúnyos válaszokat nem szeretnék. Előre köszi

2015. máj. 23. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Alvásparalízised volt.

2015. máj. 23. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez újabbul csak egy alvási paralízis lehet. [link] [link]
2015. máj. 23. 13:16
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2015. máj. 23. 13:25
 4/11 anonim válasza:
lidérc nyomás
2015. máj. 23. 13:29
 5/11 anonim válasza:
2015. máj. 23. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Olvasd el Lovecrafttól az Álmok a boszorkányházban c. művet, az majd megnyugtat.
2015. máj. 23. 16:31
 7/11 bestest ***** válasza:
90%

Ha nem tudsz megmozdulni, az a legbiztosabb jele annak, hogy csak álmodsz. Ez a már említett alvásparalízis. Úgyhogy nyugi.

Tudatosítsd magadban, hogy csak álom és akkor jobb lesz.

2015. máj. 23. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis, sokan írnak ide hasonló élményekkel. Gyerekkoromban nekem is volt, azt tudom tanácsolni hogy bár mi is történik ne félj, nem eshet semmi bajod mivel csak hallucináció amit látsz. A legtöbb embernél az hogy alvás paralízisei vannak csak átmeneti, magától elmúlik, szinte biztos hogy nálad is így lesz.
2015. máj. 23. 16:39
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, eddig kb 5x történt velem, az első kettő nagyon ijesztő volt, de amiota tudom hogy erre van tudományos magyarázat és mással is történtek hasonlok, azota kevésbé félek igy hamar véget tudok vetni ennek mikor elkezdődik
2015. máj. 27. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
eme lények a halvány lila dunszt névre hallgatnak
2015. máj. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!