Szerintetek elképzelhető, hogy léteznek szellemek és egyéb természetfeletti lények? Esetleg van aki már "találkozott" ilyen lényekkel?
Én nem tudom eldönteni hogy higgyek bennük vagy ne, szellemet még nem láttam (szerencsére; összefostam volna magam XD) de nagyon foglalkoztat ez a téma, pl. az ufók, vámpírok létezését is el tudom képzelni..csak nem épp úgy mint ahogy a filmekben ábrázolják őket
várom a véleményeiteket és kérlek CSAK ÉRTELMES VÁLASZT ÍRJATOK ne ilyen érmelléki kuglófember meg egyéb hülyeségeket
megértéseteket köszönöm:)
ja..meg állítólag a démonok is mielőtt megszállnak valakit "kísértik" az embert, ezért nem szabad félni tőlük
én ha találkoznék egy szellemmel biztos megijednék, viszont néhány horrorfilmen a röhögőgörcs kerülget
Jól mondja az előttem levő válaszoló. Nem szabad félni tőlük, mert tényleg az táplálja őket. Kivételek persze vannak, de amelyik szellemet nem a félelem táplál az nem gonosz.
Léteznek természetesen, én is láttam már szellemet, nem egyet. Eggyel mertem leállni, és jóskártyán keresztül beszélgetni. :)
hát én nem állnék le beszélgetni egy szellemmel, kicsit beparáznék, egyébként hogy nézett ki?
régebben én nagyon paráztam a horror filmeken, még anno 13 évesen néztem a kört és teljesen beijedtem rajta aztán tesóm mondta hogy ha kimászik a tévéből majd visszarugdossa a kis csapzott hajút XD meg megnéztem a horrorra akadva összes részét és azóta csak röhögni tudok az ilyen filmeken..bár azért van egy-két elég para film amiken beparáztam
meg hát a legtöbb horror olyan irracionálisan mutatja be ezeket, hogy szerintem a szellemek is jót röhögnének rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!