Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy léteznek szellemek és egyéb természetfeletti lények? Esetleg van aki már "találkozott" ilyen lényekkel?

Figyelt kérdés

Én nem tudom eldönteni hogy higgyek bennük vagy ne, szellemet még nem láttam (szerencsére; összefostam volna magam XD) de nagyon foglalkoztat ez a téma, pl. az ufók, vámpírok létezését is el tudom képzelni..csak nem épp úgy mint ahogy a filmekben ábrázolják őket

várom a véleményeiteket és kérlek CSAK ÉRTELMES VÁLASZT ÍRJATOK ne ilyen érmelléki kuglófember meg egyéb hülyeségeket

megértéseteket köszönöm:)

2014. dec. 28. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az a baj Rebi, hogy annyira elárulod az azonnali agresszivitásoddal az ostobaságodat, hogy az már szánalomra méltó.
2014. dec. 30. 09:41
 22/22 anonim válasza:
Igaz!!!!!!! Ufók is raboltak el. Szellemek most is itt vannak körülöttem. Az ufók esténként rabolnak el és 'kísérleteznek'rajtam,majd reggel vissza hoznak meg ha felébredek pisilni este akkor is vissza hoznak már találkoztam is egyel senkinek sem mondtam el. Ijesztő volt nagyon. A szellemeket meg már megszoktam mással nem találkoztam,de szerintem nem is léteznek.
2015. jan. 15. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!