Szerintetek elképzelhető, hogy léteznek szellemek és egyéb természetfeletti lények? Esetleg van aki már "találkozott" ilyen lényekkel?
Én nem tudom eldönteni hogy higgyek bennük vagy ne, szellemet még nem láttam (szerencsére; összefostam volna magam XD) de nagyon foglalkoztat ez a téma, pl. az ufók, vámpírok létezését is el tudom képzelni..csak nem épp úgy mint ahogy a filmekben ábrázolják őket
várom a véleményeiteket és kérlek CSAK ÉRTELMES VÁLASZT ÍRJATOK ne ilyen érmelléki kuglófember meg egyéb hülyeségeket
megértéseteket köszönöm:)
Igen léteznek szellemek ; angyalok ; démonok ; menny és pokol .
Eggyesek nem túl barátságosak érdemes vigyázni velük.
Léteznek mind szellemek, mind idegenek és mind pedig vámpírok, vérfarkasok, manók, óriások, démonok, stb.
Csupán ezeknek a lényeknek a legnagyobb része nem a mi fizikai síkunkon van jelen, ha nem vagy egy saját síkkal rendelkeznek mint mi emberek a fizikai síkunkkal (és az idegenek, meg a többi hús vér lény). Ha át is jönnek a mi síkunkra azaz ahhoz közeli síkra, akkor az asztrálon vannak. Ez a sík a mi felettünk lévők egyike. Itt nincsen fizikai valója semminek, mondhatni a lélek ide kerül ha meghalunk, majd tovább lép a felső asztrálra, ahol megtisztul, majd X idő után kezdheti elölről az egészet, hogy újabb tapasztalatokat szerezzen és spirituálisan fejlődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!