Miért találkozok ilyen "lényekkel"?
Figyelt kérdés
Éjjelente mikor alszok, nagyon erős bizsergést érzek főleg a fejemen, de az egész testemen érezhető. Aztán valami furcsa,félelmetes dolog történik,zuhanok és mintha valami szellemek vennének körül és el akarnak vinni valahová.Ilyen lilás,ködszerű kinézete van. Aztán ha próbálok felkelni és átmenni más szobába- nem sikerül. Ilyenkor nem alszok, szóval ez nem rémálom.Alkoholt és drogokat sem fogyasztok. Ez eddig 2x történt velem,a végén sikerült midig átmennem anyukámhoz, és vele alszok ilyenkor. Nem hittem eddig semmi természetfeletti dologban, sem horoszkóp,semmi hasonló dolog nem érdekelt. De ezektől kezdek megijedni. És biztos vagyok benne hogy ezek nem rémálmok, azok is szoktak lenni de az teljesen más, mert ha felébredek akkor az véget ér.Valaki tapasztalt már hasonlot? mit lehet ezek ellen tenni? gúnyos válaszokat nem szeretnék. Előre köszi2015. máj. 23. 13:09
11/11 A kérdező kommentje:
akkor nekem halványlila dunsztom van?
2015. máj. 27. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!