Szerintetek véletlen volt?
Figyelt kérdés
Nos,a barátnőm és én szakítottunk.Valahol azt olvastam hogy az őrangyalunktól lehet segítséget kérni,én azt mondtam hogy álmomban jelenjen meg az a lány aki engem szeretni fog.Az álmomban a volt barátnőm jelent meg.Mielőtt valaki hülyének nézne nem szoktam személyekkel álmodni,a barátnőmmel most álmodtam elöször,és nem hiszem hogy a szakítás miatt,mert már 1 hete szakítottunk.2015. máj. 22. 15:22
2/6 A kérdező kommentje:
Jó,de soha nem álmodtam ismerősökkel,más személyekkel.
2015. máj. 22. 15:53
5/6 anonim válasza:
Ez véletlen volt. Túl sokat agyaltál ezen, s gondolom én legbelül (ha kívül nem is mutatod ki), de hiányzik a ,,volt" barátnőd.
6/6 bestest válasza:
Már egy hete szakítottatok? Nahát! Az már eszméletlenül nagy idő! Már rég nem kéne vele álmodnod. (Irónia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!