Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet vagy csak képzelem?

Kesh1 kérdése:

Lehet vagy csak képzelem?

Figyelt kérdés
Néhány napja kezdödött amikor a legjobb barátnőmmel kimetünk a boltba és egyszercsak elestem valamiben.. nem a lábamban nem repedésben .. semmi nem volt ott , oké gondoltam ez csak véletlen.. aztán este nem bírtam aludni mert sötét árnyakat láttam elsuhanni és azt éreztem minta ha valaki figyelne... senki nincs a szobámban álltalában rajtam kívül. Minden reggel arra ébredek hogy olyan érzésem mintha valaki figyelne... fura hangokat hallok suhanásokat és ez már kiskoromban is előfordult hogy látam olyan alakot amit az anyám vagy az apám nem látott.. és ez most is előfordul..ma reggel olvastam és a szemem sarkából árnyakat láttam.. komolya már egy kicsit félek...de ez egész kiskorom óta van..nem drogozom nem cigizek nem iszom alkoholt és még csak 13 három éves vagyok ... mitől lehet ?

2012. okt. 14. 13:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
nem vagy skizofrén? vagy nem tudsz róla, h az lennél?
2012. okt. 14. 13:59
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Vannak dolgok amikre érzékenyebb vagy mint a többi ember. Nem kell félned. Tenni úgy tudsz ellene, ha rendesen élsz és nem haragítod őket magadra. Remélem idővel eltűnnek. :)
2012. okt. 14. 14:00
 3/23 A kérdező kommentje:
1 válaszoló.. nem vagyok az...mért lennék?
2012. okt. 14. 14:05
 4/23 anonim ***** válasza:
Másik kérdésnél is ezt írtam. De ezek szerint fogékony vagy a másik világra. Ne ijedj meg. Próbálj meg másra gondolni, vagy foglald el magad.
2012. okt. 14. 14:10
 5/23 anonim ***** válasza:

nehogy félreérts, nem bántásként írtam. azért gondoltam, h skizofrén vagy, mert a leírtak alapján sok jel mutat erre.

tünetei a skizofréniának:

téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.

bizarr téveszmék - például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait.

hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása.

inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.

érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek.

folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli.

munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.

zársasági izoláció.

problémák a személyes higiéniával.

ügyetlen, koordinálatlan mozgás.

2012. okt. 14. 14:13
 6/23 anonim ***** válasza:
Azt mondják (nem állítom biztosan), hogy sok 'gyerek' lát szellemeket, árnyakat. Én is látok néha, de engem nem igazán zavar. Bocs a gyerek kifejezésért, jobban nem tudtam megfogalmazni. Szerintem ez teljesen normális, mert ki tudja, hogy mik vannak körülöttünk. *misztikus csend XD* Mindenesetre valaki hisz benne, valaki nem. De szerintem ilyenekről ne beszélj se pszihológusnak, se más egészségügyön dolgozó embernek. Ők nem hisznek ebben és bedobnának a diliházba. Hűű, tényleg zagyvaságokat beszélek. XD A lényeg, hogy ez normális.
2012. okt. 14. 14:13
 7/23 A kérdező kommentje:
semmi baj ,de nem vagyok az..
2012. okt. 14. 14:14
 8/23 anonim ***** válasza:
Marslakók szabályozzák a gondolatait?? XD Bocs, lehet, hogy félreértettem, de kicsit furán van megfogalmazva.
2012. okt. 14. 14:14
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos én átérzem a problémádat. 27 éves vagyok soha nem voltam még becsípve sem voltam soha, drogozni pedig végkép nem drogoztam. Semmilyen mentális vagy fizikai betegségem nincs. Mégis látok olyan dolgokat amit nem lát mindenki. Szóval én simán el tudom képzelni, hogy te is érzékenyebb vagy ezekre a dolgokra.
2012. okt. 14. 14:15
 10/23 anonim ***** válasza:
a marlakós csak egy példa volt. :DDD
2012. okt. 14. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!