Most az vagy csak én képzelem így? (többi lent)
Sziasztok! A történetem kissé filmbe illő, és nagyon meg vagyok lepődve..
Nemrég jött az iskolánkba egy új lány, egyszerűen gyönyörű, és nagyon érdekes. Sokat próbálok a közelében lenni, szinte vonz, hihetetlen jó illata van, mint egy erdő, virágokkal, és messziről látszik, milyen selymesen csillog a bőre... Mostanában egyre többet beszélgetünk, de ez is nehezen ment, mert nagyon zárkózott és szerény, csendes.A múltkor együtt mentünk el órák után, felajánlottam neki, hogy hazakísérem. Beleegyezett, de nem kísérhettem hazáig, csak egy darabig. Egy parkon vágtunk át, és ahogy beértünk a fák alá, megeredt a nyelve, csilingelve nevetgélt, teljesen felszabadult. Szinte hallani sem lehet, ahogy jár vagy lélegzik! Soha nem hittem a természetfeletti lényekben, egyszerűen kinevettem azokat, akik meg voltak győződve a létezésükről! Kicsit utánanéztem a dolgoknak, és az a bizonyos lány tökéletesen beleillik egy lombtündér leírásába. Vagy teljesen megboondultam? Értelmes válaszokat, köszi.
16/F
Inkább földre szállt angyal.
16 évesen én is ismertem egyet, de az enyém itt is ragadt és ma van két gyereke.
A tied iszik mirhát meg gyehennát? :)
#Beetom
Nem gyehennát! (Az a tisztítótűz.) :-)
Hanem mannát. (Az az istenek eledele.)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!