Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most az vagy csak én képzelem...

Most az vagy csak én képzelem így? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A történetem kissé filmbe illő, és nagyon meg vagyok lepődve..

Nemrég jött az iskolánkba egy új lány, egyszerűen gyönyörű, és nagyon érdekes. Sokat próbálok a közelében lenni, szinte vonz, hihetetlen jó illata van, mint egy erdő, virágokkal, és messziről látszik, milyen selymesen csillog a bőre... Mostanában egyre többet beszélgetünk, de ez is nehezen ment, mert nagyon zárkózott és szerény, csendes.A múltkor együtt mentünk el órák után, felajánlottam neki, hogy hazakísérem. Beleegyezett, de nem kísérhettem hazáig, csak egy darabig. Egy parkon vágtunk át, és ahogy beértünk a fák alá, megeredt a nyelve, csilingelve nevetgélt, teljesen felszabadult. Szinte hallani sem lehet, ahogy jár vagy lélegzik! Soha nem hittem a természetfeletti lényekben, egyszerűen kinevettem azokat, akik meg voltak győződve a létezésükről! Kicsit utánanéztem a dolgoknak, és az a bizonyos lány tökéletesen beleillik egy lombtündér leírásába. Vagy teljesen megboondultam? Értelmes válaszokat, köszi.

16/F

2011. dec. 25. 17:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
De inkább beszívtál a sok lombtündértől!
2012. jan. 14. 20:17
 12/15 anonim válasza:
Mindenképp írd meg, h mi történt! Szurkolok neked!
2012. jan. 24. 18:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok jókívánságot és tanácsot:)) Egyre többet és többet beszélgetünk, mindig hazakísérem, de a parknál tovább most sem mehetek... Kedves, rendes lány, mindent tud, gyönyörűen rajzol, kaptam tőle egy füzetet és az első oldalára egy csodaszép erdős-patakos-sziklás tájat "firkantott" hihetetlenül valóságszerű!:) Anyukámnak is meséltem már a lányról, és Ő is beleegyezett hogy találkozzon az édesanyámmal... Nagyon fontos nekem Ő!:)
2012. febr. 8. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
várjuk a további történéseket.:)
2012. febr. 20. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

A lombtündéres részen jót röhögtem, köszi :D :D

Amúgy csak szerelmes vagy, nyugi, nem lombtündér a csaj.

2013. dec. 22. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!