Én képzelem be? Vagy tényleg változott valami?
Egy hete körülbelül megnézették velem a paranormal activity-t. Olyannyira "megfogott", hogy azóta ezen kattog az agyam. Nos, ez elég szomorú, mert nem hagy nyugodni. Első éjjel még úgy is aludtam el, mint egy ovodás.. fostam ezerrel, hogy mivan, ha engem is követ valami rossz. Miután picit enyhültek bennem a dolgok, és bemagyaráztam azt is, hogy valami jó biztosan velem van (amiben mellesleg biztos vagyok).
Azonban ma este óta a hűtőnk folyamatosan váltogatja a hűtés erősségét (amit kézi irányítású), valamit 2:05-kor pontosan, minden előzmény nélkül leborult egy jól megpakolt székről minden (mikor mindenki aludt).
Kérlek ne nézzetek butának és nyugtassatok meg, hogy borzasztó naiv vagyok és csak bemagyarázom..
Ne nézz ilyen ostobaságokat,és főleg ne higgy bennük. Csak belemagyarázod a nem létező dolgot.
A hűtő az áramingadozástól váltogatja a hőfokot. A székről pedig leeshetek attól is a dolgok,hogy nem volt egyensúlyban. Ilyenkor elég,ha egy kocsi megy el a ház előtt,vagy csak magától is letud borulni.
Még jó, hogy ilyen háziasak a szellemek és csak a hűtőre meg a ruhakupacra terjedt ki a figyelmük :)
Szerintem arról van szó, hogy mivel féltél, jobban odafigyeltél minden neszre, lested direkt, hogy történik-e majd valami és persze ilyenkor történik is.Ne félj, foglalkozz más dolgokkal, más filmekkel és akkor kevésbé fogsz ilyen dolgokat tapasztalni.
Igen, az egy egész jól kitalált film, kis költségvetésből. Most tervezem megnézni a második részét, az egyik főszereplő (tudod, a pasi, aki az első rész végén kinyiffant) azt nyilatkozta, tuti kasszasiker lesz! Már letöltöttem, csak még nem volt időm megnézni.
Nem tudom, én nem paráztam utána. De régebben láttam olyan filmeket, ami után én is minden elektromos zavarba, falról leeső képbe, asztalon felborult naptárba, furcsa hangba paranormális jelenséget magyaráztam be.
Pedig aztán kiderült, az izzó azért égett ki, mikor beléptem a szobába, mert már régi volt, energiatakarékos és én túl sokat kapcsoltattam, a kép azért esett le, mert az egyik akasztója kilazult, a naptár azért borult fel, mert a papír támasztója már nagyon megroggyant, a kinti furcsa, kísérteties hang pedig, ami nem hagyott aludni egy birkából jött.
Nem tagadom, hogy léteznek paranormális jelenségek, de a legtöbb esetben van rá racionális magyarázat.
Viszont ha ilyesmire vagyunk hangolódva, hajlamosak vagyunk mindenben ezt látni.
Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy ha olyat írok amit már írtak akkor ne haragudj.
A film puszta megnézése még biztos nem változtatott semmit. Én nem láttam a filmet, nem is vagyok hajlandó megnézni, mert én is hasonló típus vagyok, hogy tudom hogy félnék minden rezdüléstől utána. Javaslatom, hogy a továbbiakban kerüld a hasonló filmeket.
Selena
"Azonban ma este óta a hűtőnk folyamatosan váltogatja a hűtés erősségét"
A miénk is szokta attól függetlenül hogy kézzel is lehet
"minden előzmény nélkül leborult egy jól megpakolt székről minden"
Gravitációnak hívják és nálunk is szokott ügyködni :)
Tehát csak bemagyarázod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!