Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Én képzelem be? Vagy tényleg...

Én képzelem be? Vagy tényleg változott valami?

Figyelt kérdés

Egy hete körülbelül megnézették velem a paranormal activity-t. Olyannyira "megfogott", hogy azóta ezen kattog az agyam. Nos, ez elég szomorú, mert nem hagy nyugodni. Első éjjel még úgy is aludtam el, mint egy ovodás.. fostam ezerrel, hogy mivan, ha engem is követ valami rossz. Miután picit enyhültek bennem a dolgok, és bemagyaráztam azt is, hogy valami jó biztosan velem van (amiben mellesleg biztos vagyok).

Azonban ma este óta a hűtőnk folyamatosan váltogatja a hűtés erősségét (amit kézi irányítású), valamit 2:05-kor pontosan, minden előzmény nélkül leborult egy jól megpakolt székről minden (mikor mindenki aludt).

Kérlek ne nézzetek butának és nyugtassatok meg, hogy borzasztó naiv vagyok és csak bemagyarázom..

2011. márc. 22. 06:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem nagyon hiszek ebben, de ha tényleg szellemeid vannak, akkor dumáld meg velük, hogy legközelebb ne lepakoljanak, hanem vasalják ki a szennyest és szépen hajtogassák be a szekrénybe. :D Vagy ha te nem szeretnéd, akkor hozzám bármikor jöhetnek vasalni meg hajtogatni!
2011. márc. 24. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy a szennyest, a tiszta ruhát vasalják ki:D Bár ha már a szennyesnél tartunk akkor egy mosást is bedobhatnak, de halkan és válogassák ki a színeket, mert mérges leszek, ha tönkreteszik a kedvenc blúzaimat és akkor lesz itt fokhagyma meg nyúlláb.
2011. márc. 24. 20:49
 13/14 anonim válasza:

tudom milyen,mert én is ugyanígy voltam csak én nem a paranormal activity-t néztem meg,hanem a 4. típusú találkozásokat ( az is ugyanilyen igaz történeten alapszik)..

tulképp 2 hétig alig tudtam aludni mert féltem mindentöl éjszaka. Ráadásul minden második éjszaka felkeltem fél 4 körül...(a filmben is ekkor történnek dolgok)..Minden kis halk rezzenésre is összeszorult a gyomrom,h mivan ha eljöttek értem meg ien hülyeségekXD

de aztán rájöttem,h csak azért félek ennyire,mert állítólag igaz történeten alapul.. többet nem nézek ien hülye filmet az biztos:D

2011. márc. 31. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, kicsit későn írok választ.

Én vasárnap néztem meg párommal a filmet. Iszonyatosan beparáztam, rettegtem, alig aludtam.

Másnap meséltem haveromnak a történetet, és amint kimondtam azt a szót, hogy "démon", a huzat bevágta az ajtót.

Én akkorát ugrottam, hogy ki nem néztem volna magamból....

Én is belemagyarázok mindenbe mindent, én is parázok, de már kezdek lenyugodni:)

2011. máj. 24. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!