Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet vagy csak képzelem?

Kesh1 kérdése:

Lehet vagy csak képzelem?

Figyelt kérdés
Néhány napja kezdödött amikor a legjobb barátnőmmel kimetünk a boltba és egyszercsak elestem valamiben.. nem a lábamban nem repedésben .. semmi nem volt ott , oké gondoltam ez csak véletlen.. aztán este nem bírtam aludni mert sötét árnyakat láttam elsuhanni és azt éreztem minta ha valaki figyelne... senki nincs a szobámban álltalában rajtam kívül. Minden reggel arra ébredek hogy olyan érzésem mintha valaki figyelne... fura hangokat hallok suhanásokat és ez már kiskoromban is előfordult hogy látam olyan alakot amit az anyám vagy az apám nem látott.. és ez most is előfordul..ma reggel olvastam és a szemem sarkából árnyakat láttam.. komolya már egy kicsit félek...de ez egész kiskorom óta van..nem drogozom nem cigizek nem iszom alkoholt és még csak 13 három éves vagyok ... mitől lehet ?

2012. okt. 14. 13:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Biztosan van rá ésszerű magyarázat.Szerintem egy darabig csak képzelődtél,és most már el is hiszed az egészet,ezért most már mindig és mindenhol ilyen képzelgéseket látsz.Ne foglalkozz vele,csak beképzeled magadnak.
2012. okt. 14. 14:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, de nagyon jó példa volt. :) Mindenesetre (már megint kezdem) szerintem nem képzelgés, de ne félj, nem árt ha valaki ilyen 'képességgel' van megajándékozva.
2012. okt. 14. 14:26
 13/23 anonim ***** válasza:
10%
Nyugi, ezeket csak beképzeled. A sok okos az első oldalon csak ijesztgetni próbál, nem kell rájuk figyelni.
2012. okt. 14. 16:37
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
Ó a skizofrénia tüneteiből pont ráismerek Viktorunkra.
2012. okt. 14. 16:40
 15/23 anonim ***** válasza:
13-as senki nem szeretné ijesztgetni a kérdezôt. Nem olyan jó buli ilyen dolgokat megtapasztalni. Az okoskodás pedig végképp kizárva -legalább is részemrôl.
2012. okt. 15. 10:01
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Még is ilyen hülyeségeket irkáltok, hogy át lát a nem létező másik síkra... Arra nem gondoltok, hogy egy 13 éves kikészülhet ettől?
2012. okt. 15. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:

Szegény attól nem készül ki amiket tapasztal?! Ki írt ilyet, hogy "átlát egy másik nem létező dimenzióba"? Én speciel azt írtam neki, hogy el tudom képzelni, hogy valóban lát ilyen dolgokat. Miért nem lehet elhinni, hogy esetlegesen a kérdező fogékony ezekre a dolgokra?

Amúgy ez is olyan dolog, mint az Isten hit van aki szentül hisz benne, hogy létezik, beszélget vele stb, van aki elutasítja.

2012. okt. 15. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nem kéne elsőre ilyen spirituális izékre gondolni,hiába az ezotéria kategóriában vagyunk.Biztosan van rá logikus,ésszerű magyarázat,ami nem tartalmaz szellemeket meg ilyen micsodákat.Láthatok akár egy rohadt árnyékot,ha ide írom a kérdést,mindenki jön a szellemekkel,meg ilyenekkel,ahelyett hogy elgondolkodna ténylegesen a probléma forrásán.
2012. okt. 15. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Le lettem pontozva, de ti pedig lehet halálra rémítettetek egy kislányt, a saját hülyeségetek miatt...
2012. okt. 15. 18:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Hívj ki egy papot, hogy áldja meg a házat! Katholikus!!
2012. okt. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!