Ez csak véletlen ugye?
Nem volt véletlen. Írtál egy levelet a jövőbeli önmagadnak. Ha ilyeneket csinálsz ne lepődj meg, hogy kapsz egy kis bepillantást a jövődbe.
Azt ajánlom, hogy majd 50 évesen mindenképpen menj el oda ugyanakkor, ugyanis a múltbeli éned is ott lesz. :) Te már tudni fogod, hogy az te leszel. :D
Na ezen sírok azt megértem ha nem hiszed el,szerintem csak véletlen volt de az "hogy valaki ilyen pontossággal leírja mi történt az ki talált dolog xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD".... erre ez a véleményem pont azért lehet igaz mert pontosan írta le mi történt vele és sok hatás alatt volt megjegyezte mi történt.Nem értem az embereket ha full ezos dolgot ír nem fogalmaza meg elégé hiányzik az esemény ez nem magyarázat amikor pontosan írja le akkor meg az a baj ?:D
Amúgy bármi történik velem én szóról szóra szoktam elmondani "mert van agyam megtudom jegyezni mi történt velem"
Előre leszögezném, hogy nem igazán hiszek az ilyenekben. Persze a véletlennek nagyobb az esélye. Csak a baj, hogy nincsenek véletlenek. Tapasztalatból írom.
Az arca mennyire hasonlított a tiédhez?
Lehet, hogy te leszel az, aki feltalálja az időutazás 'működését' :D
Azt tudom tanácsolni, hogy csináld meg még egyszer, csak most más helyszínnel és idővel. Ha akkor is ugyanez lesz, én már elgondolkoznék rajta.
De lehet én is kipróbálom, bajom nem lehet belőle :)
Ezt már hiába próbálja meg még egyszer.
Ez egy spontán ötlet volt, amit nem lehet megismételni.
Neked sem fog sikerülni.
Én hiszem azt, hogy ez nem véletlen volt.
Nem vagyok ezoterikus beállítottságú, de szkeptikus sem vagyok.
Valahol a kettő között. Azt hiszem, hogy a gondolatoknak erejük van.
Szerintem, ha te ezt tetted, és a levelet megcímezted a jövőbeli önmagadnak, ezt nem spontán tetted, nem abban a pillanatban jutott eszedbe.
Talán már hosszú ideje ezen agyalsz, hogy mi lenne ha...
És valaki a gondolataidra reagált, és megjelent a találkozón. Mert véletlenek nincsenek, és szerintem most már te is rájössz erre.
A vonzás törvényének alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki, és a hasonló a hasonlót vonzza.
Ha elfogadjuk ezt, és nagyon úgy néz ki, hogy el kell fogadnunk, már megértjük azt, hogy az a férfi miért azt a könyvet olvasta, és miért olyan ruha volt rajta.
Jobban nem megyek bele, mert ez már ezotéria, de nagyon érdekes, és elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!