Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez csak véletlen ugye?

Ez csak véletlen ugye?

Figyelt kérdés
Alapvetően a szkeptikusok táborát gyarapítom, ezt mindenféleképp szeretném leszögezni! Azonban a közelmúltban történt valami, amiről tudom, hogy csupán véletlen, de egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Pusztán unalomból fogtam egy fehér A4-es lapot és felírtam rá egy a lakóhelyemhez közeli (általam jól ismert) helyszínt illetve az akkor aktuális időhöz képest fél órával későbbi dátumot (12:30-kor írtam és a papírra 13:00 került). Majd pedig mint egy meghívó levelet megcímeztem a jövőbeli önmagamnak és betettem a kabátom belső zsebébe. Aztán lementem a helyszínre, kb. 12:50-re értem oda ezért leültem egy közeli padra (a szóban forgó terület ugyanis egy park). Újfent elmondanám ez csak unaloműzés volt a részemről semmi több egy egyszerű kis móka, amivel el akartam ütni az időt, amíg a barátnőm meg nem érkezik. Azonban pontban 13:00-kor leült egy 50 év körüli pasas a velem szomszédos padra. Egy szót sem szólt csak rutinosan körülnézett majd elővett egy kopott öreges könyvet a következő címmel: Aldous Huxley - Szép új világ. Erre eléggé felkaptam a fejemet ugyanis hosszú évek óta ez a kedvenc könyvem. Jobban szemügyre véve a fickót pedig észrevettem, hogy öltözködési stílusunk teljesen megegyezik az által viselt ruhák szinte mindegyikét én is szívesen hordanám (és elég sajátságos a ruhatáram). Olyan, hogy időutazás mindössze a sci-fi filmekben létezik, a valóságban nem, ezt mondogatom magamnak már napok óta, de egyszerűen láttam amit láttam és nem tudom megtörténté tenni a dolgot. A dátum a ruha a könyv minden stimmelt, de ez csak véletlen ugye?

2014. dec. 28. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez kicsit olyan, mint a Vissz a jövőbe! :) :) Szerintem nem volt véletlen... és azt ajánlom, hogy jegyezd meg, írd fel valahova stb stb, hogy emlékezz a "levélre" és mindent csinálj úgy mint akit láttál... mert ha tényleg nem véletlen.. talán még valami baj is lehet, ha nem mész el! Ha megismételnéd és sikerülne akkor menj oda hozzá és kérdezd meg ki ő stb.. vagyis lehet hogy ne!?!?! mert ha össze futsz saját magaddal az baj is lehet (?) vagy csak akkor ha nem tudud hogy te vagy az? Szóval asszem ha random véletlen, nem tudod hogy te vagy az és találkozol MAGADDAL akkor az baj lehet vagy csak akkor ha felismered magad... vagy csak ha tudod hogy tevagy.. nem tudom pontosan! Kerüld az egymásra nézést (nem tudom a pontos kifejezésst)...! Egyébként ha ez komoly és mondtad, hogy ezt unalomból csináltad (remélem a kérdést nem xDD).. szal remélem ez komoly :D... hány éves vagy kérdező? A jövőben akarsz majd gyereket/keket? Amugyh fontosabb dolgokat ne kérdezz.. nem jó tudni a jövőd (SZERINTEM) :D de ha NEKED mégegyszer is sikerül.. akkor lehet kipróbálom de ha nekem is sikerül... PISA JÖN A SEGGEMBŐL (bocsi xDD).. Mondtad ezt még valakinek..? Ha nem véletlen akkor neked nagyon király lehetett... mármint nekem tetszene ha látnám magam kb 40 év múlva :D...:D
2015. júl. 5. 11:45
 12/16 anonim válasza:
Megvenném a jogokat.
2015. júl. 5. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez puszta véletlen.

Amúgy nagyon sok kérdésem lenne:

Ha ez móka, akkor miért csináltad kedves kérdező ezt, mint egy rítust, vagy szertartás részét?

Miért kérdezem? Leírsz egy papírra valamit, utána dátum, utána elmész a tett helyére, mintha vártál volna ettől az egésztől valamit. Nekem ez furcsa!

Szerintem ez nem csak móka volt, hanem kíváncsi voltál valamire, s a szórakozásnak valami olyan lett a vége, amivel nem akartál szembesülni.

Úgy ledöbbentett a puszta véletlen, hogy magadra vetted.

Én ebből azt tudom lekövetkeztetni, hogy legbelül, ha nem is mondod ki, de valamilyen megerősítésre vársz valami miatt, amiben hiszel, vagy hinni akarsz!

2015. júl. 5. 15:34
 14/16 anonim válasza:
"vissza a jövőbe" találkozasa "Forrest Gump"al
2015. júl. 5. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Jaja :D
2015. júl. 7. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, kedves válaszoló, én is erre gondolok. Itt a lényeg: "Szerintem ez nem csak móka volt, hanem kíváncsi voltál valamire, s a szórakozásnak valami olyan lett a vége, amivel nem akartál szembesülni.

Úgy ledöbbentett a puszta véletlen, hogy magadra vetted.

Én ebből azt tudom lekövetkeztetni, hogy legbelül, ha nem is mondod ki, de valamilyen megerősítésre vársz valami miatt, amiben hiszel, vagy hinni akarsz!"

És talán kaptál volna valami választ, ha nem döbbensz le, és nem ijedsz meg, csak külső szemlélő maradsz.

Figyeled az eseményeket. Lehet hogy történt volna valami, ami megerősít abban, amit meg akartál tudni.

Azt már nem írtad le, hogy hogyan reagáltál minderre, ott, abban a pillanatban.

2015. júl. 11. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!