Ez csak véletlen ugye?
Ez puszta véletlen.
Amúgy nagyon sok kérdésem lenne:
Ha ez móka, akkor miért csináltad kedves kérdező ezt, mint egy rítust, vagy szertartás részét?
Miért kérdezem? Leírsz egy papírra valamit, utána dátum, utána elmész a tett helyére, mintha vártál volna ettől az egésztől valamit. Nekem ez furcsa!
Szerintem ez nem csak móka volt, hanem kíváncsi voltál valamire, s a szórakozásnak valami olyan lett a vége, amivel nem akartál szembesülni.
Úgy ledöbbentett a puszta véletlen, hogy magadra vetted.
Én ebből azt tudom lekövetkeztetni, hogy legbelül, ha nem is mondod ki, de valamilyen megerősítésre vársz valami miatt, amiben hiszel, vagy hinni akarsz!
Igen, kedves válaszoló, én is erre gondolok. Itt a lényeg: "Szerintem ez nem csak móka volt, hanem kíváncsi voltál valamire, s a szórakozásnak valami olyan lett a vége, amivel nem akartál szembesülni.
Úgy ledöbbentett a puszta véletlen, hogy magadra vetted.
Én ebből azt tudom lekövetkeztetni, hogy legbelül, ha nem is mondod ki, de valamilyen megerősítésre vársz valami miatt, amiben hiszel, vagy hinni akarsz!"
És talán kaptál volna valami választ, ha nem döbbensz le, és nem ijedsz meg, csak külső szemlélő maradsz.
Figyeled az eseményeket. Lehet hogy történt volna valami, ami megerősít abban, amit meg akartál tudni.
Azt már nem írtad le, hogy hogyan reagáltál minderre, ott, abban a pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!