Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alvásból ébredtem riadtan,...

Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?

Figyelt kérdés
Aztán elkezdtem kapkodni a levegőt mikor felébredtem.Ha arra gondolok hogy a folt szellemek műve akkor nagyon félek.A párom szerint megégett a napon vagy akármi de tuti nem természet feletti lény....

2014. júl. 17. 14:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
UFO, vagy démon. szellem, azért nem bántalmaz.. Ne nézz bolondnak, mert megtörténik xd
2014. júl. 17. 16:41
 2/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, * megtörténhet
2014. júl. 17. 16:41
 3/30 anonim ***** válasza:
Vagy pedig valaki bement hozzád este, egy ember xd (előző vagyok
2014. júl. 17. 16:42
 4/30 A kérdező kommentje:
Ha tényleg szellem volt akkor bántani akart.Sőt bántott is! :(((Remélem nem az volt,de várom a véleményeket.
2014. júl. 17. 16:52
 5/30 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami fura? Ha igen, mi?
2014. júl. 17. 20:46
 6/30 anonim ***** válasza:

Ne legyetek buták emberek!

Szellem SOHASEM okoz fizikális fájdalmat embernek,bármilyen gonosz is! Ez démon!

2014. júl. 18. 08:39
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem történt, semmi különös.A folt a nyakamon... mintha száraz lenne a területen a bőr,és már nem piros hanem barnul. Kedves utolsó válaszoló! Létezik hogy "csak" egyszer látogatott meg,és mostmár nem fog? Megmondom őszintén hogy ez olyan félelmetes,hogy inkább própálom azt elhinni hogy kivagyok lelkileg nagyon... és ezért félek.
2014. júl. 18. 09:59
 8/30 anonim ***** válasza:
Lehet megcsípted magad álmodban xdd vagy az a madonna vagy ki aki folytogat és ott marad a nyoma
2014. júl. 18. 14:49
 9/30 anonim ***** válasza:

Ilyen embereket!

Idézem: ne legyetek buták, démon volt.

Rz embereknek ritkán, de leketnek légzéskimaradásai. És valami megcsípte a nyakadat. Lehet hogy a légzéskimaradásaid rendszeresek( van ilyen betegség, a kutyám is ebben szenved) általában nen ébredsz fel rá, de a csípés(vagy valami más) kihozott a mély alvási fázisból, és így felébredtél az oxigénhiányra. Szerintem kicsit logikusabb mint a szellem. Ilyet már diagnosztizáltak egy "párszor". Szellemet, démont, földönkívülieket még nem. (amúgy az hogy valaki UFO-ra tippelt a saját tudatlanságát bizonyìtja)

2014. júl. 20. 21:52
 10/30 anonim ***** válasza:

Utolsó!

1.)Szerintem előbb tanulj meg írni,mert szinte el sem lehet olvasni

2.)Rosszul idézted,látom olvasni sem tudsz

3.)Egy kutya és egy ember problémája egyáltalán nem összeegyeztethető...

Tehát mit keresel itt?

2014. júl. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!