Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alvásból ébredtem riadtan,...

Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?

Figyelt kérdés
Aztán elkezdtem kapkodni a levegőt mikor felébredtem.Ha arra gondolok hogy a folt szellemek műve akkor nagyon félek.A párom szerint megégett a napon vagy akármi de tuti nem természet feletti lény....

2014. júl. 17. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg elég szánalmas, hogy újraregisztrálsz, és úgy írsz kommentet, csak hogy magadat igazold. Te teljesen hülyének nézel?? Egy hete nem érkezett új válasz (azt kivéve, amire én reagáltam), de ahogy írok egy reagot rögtön érkezik amivel engem mocskolsz. Nem hiszem hogy van még egy olyan hülye ember, aki szerint nem lehet valakinek légzéskimaradása. Ez az account teljesen új, még minősítve sincs. Pont egy két hetes kérdést találna meg egy most regisztrált ember?? Ugyan olyan az "állatorvos" és a te válaszod stílusa. És az aduász: "egyikőtök" sem tesz szóközt a vesszők után. Még mindig nem érzed hogy milyen szánalmas vagy??
2014. júl. 26. 23:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A hogy elé sem tesz"tek" vesszőt.
2014. júl. 26. 23:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnően sok hangulatjelet használsz. Ez egy kicsit árulkodó jel, hogy ez egy kamu válasz.
2014. júl. 26. 23:32
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Annyira oda vagy a helyesírásoddal. Szemezgetek egy kicsit a válaszaidból.

-Hogy elé mindig vesszőt teszünk.

-Írásjelek után mindig szóköz kerül.

- Ismét egy nagyon gondolkodtató lehet e kérdés az agyi kapacitásodhoz, Ez a mondat úgy értelmetlen ahogy van.

-A 15-ös reag, első bekezdését nem zártad le. A végére kell egy pont.

-Magyar nyelvben a névmásokat kisbetűvel írjuk.

-A rengeteg szóismétlésről nem is beszélve.

Egyelőre ennyi ez csak a 15. válasz volt. Írj nyugodtan ha azt akarod hogy a többit is átnézzem. Amúgy ezek súlyos nyelvtani hibák, az enyémben max elírást találsz. Gratulálok újra bebizonyítottad hogy hülye vagy mit a segg.

2014. júl. 27. 00:00
 25/30 anonim ***** válasza:
Várom a válaszod.
2014. júl. 27. 00:01
 26/30 anonim válasza:
A folt valószínű, hogy rovarcsípés. Légzéskimaradás simán lehet, apukám ismerősének is van ilyen betegsége.
2014. júl. 27. 14:46
 27/30 anonim válasza:
lpatrikl is win!
2014. júl. 27. 16:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszi!

Azóta nyolc levelet váltottam vele, de még mindig hülyének néz :)

2014. júl. 27. 17:05
 29/30 anonim válasza:
Áá :D
2014. júl. 28. 10:47
 30/30 anonim válasza:
én megnyugtatlak nem szellem volt hanem űr lény
2014. aug. 14. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!