Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alvásból ébredtem riadtan,...

Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?

Figyelt kérdés
Aztán elkezdtem kapkodni a levegőt mikor felébredtem.Ha arra gondolok hogy a folt szellemek műve akkor nagyon félek.A párom szerint megégett a napon vagy akármi de tuti nem természet feletti lény....

2014. júl. 17. 14:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Telefonról írok.

Ami a kutyámnak van betegége az embernél is lehetséges. Az hogy a kutyámnak is van, az mellékes információ. És egy kutya és egy ember problémája is lehet összeegyeztethető. Egy ambernek is lehet ugyan az a baja mint egy kutyának.

A kutya és az ember ugyan úgy élő szervezet. Az idegrendszeri problémák nem jajfüggőek.

Tehát te mit keresel itt??

2014. júl. 21. 15:51
 12/30 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó!

Először te is tanulj meg írni,mert amíg írni sem tudsz addig nem kéne tanácsot adnod senkinek..Másrészt nézd meg hogy az enyém és a tiéd hány százalékben hasznos,aztán gondolkodj el magadon..

Ezen kívül én nem azt mondtam hogy sohasem lehetséges/összegyeztethető kutya és ember problémája de a kérdező esetében nem az.Olvass a sorok között,kérlek.

Nagyon sok példát lehet mondani mikor kutya és ember egészségügyi problémja egyezik,de ezzel szemben nagyon sokat amikor nem.

(Állatorvosként mondom;) )

2014. júl. 22. 10:31
 13/30 anonim ***** válasza:
44%
És talán a kérdező nem véletlenül írta ebbe a kategóriába ;)
2014. júl. 22. 10:32
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Mint már mondtam, telefonról írok.

[link]

Àllatorvosként ne beszélj emberi problémákról ha hülye vagy hozzá.

A helyes válasz arányom azért ennyi, mert ilyen fanatikus spiritisztákkal/hívőkkel vitatkozom mint ti.

Mit számít hogy melyik kategóriába írta?

2014. júl. 22. 12:22
 15/30 anonim ***** válasza:

Én is telefonról irok,mégis helyesen.Még mindig nem fogtad fel hogy mit mondok,de (ismételten) tudnám ajánlani hogy olvass a sorok között,mert még mindig nem érted.És ez a többi mondandódra is választ ad,csak kéne hozzá gondolkozni (remélem tudsz,hamár a helyesírásod ilyen gyatra) Na szerinted miért ebbe a karegóriába írta?Ismét egy nagyon gondolkodtató lehet e kérdés az agyi kapacitásodhoz,de válaszolok,nehogy jobban megerőltesd magadat:Talán mert a kérdező is erre gondol/goldolt először (mármint hogy természetfeletti jelenség)

És kérdező én még mindig a természetfeletti magyarázatban hiszek,de Te döntöd el:) Remélem több ilyen estben nem lesz részed:) Sok sikert a továbbiakban:)

2014. júl. 22. 16:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Milyen állatorvos vagy te?? Ráolvasással és imával kezeled a pácienseidet??
2014. júl. 22. 18:02
 17/30 anonim válasza:
Ahogy valaki is írta, oxigén kimaradás volt. Ez vagy betegség, vagy e volt használva a levegő a szobában. Az a folt pedig biztos hogy csípés. Szellemek, démonok léteznek, de ez nem az volt. Ha nem vagy elátkozott házban, vagy nem idéztél meg lényt, és a közeledben sem halt meg gonosz ember, akkor tuti hogy nem természet feletti lény volt.
2014. júl. 26. 11:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Na végre egy normális ember nem egy "állatorvos" beszél hülyeségeket.
2014. júl. 26. 14:03
 19/30 anonim válasza:

Utolsó te annyira retardált vagy xD

Miért teszed " "-jelbe azt hogy állatorvos?xD Ismered?-Nem hiszem. Akkor miért ítélkezel?:D Ha neked feltűnési viszketegséged,estleg dühkezelési problémád van,akkor FORDULJ ORVOSHOZ ÉS NE ITT TOMBOLD KI MAGADAT!Nem hülyeség,amit mondd és én is mellette állok.Mert tudod MINDENKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE!

Annyira buta vagy hogy legszívesebben feld*gnék a s*ggedbe,tövig egy esernyőt és kinyitnám :3:) Remélem ott helyben megdöglenél a butaságodban :)

2014. júl. 26. 22:25
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Olvastd amit írt?? Egy állatorvos nem mond olyanokat hogy egy embernek nem lehet légzéskimaradása. Tőlem hihet a szellemekben, csak ne a semmi tudásával vitatkozzon, és nézze hülyének a másikat.
2014. júl. 26. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!