Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?
Telefonról írok.
Ami a kutyámnak van betegége az embernél is lehetséges. Az hogy a kutyámnak is van, az mellékes információ. És egy kutya és egy ember problémája is lehet összeegyeztethető. Egy ambernek is lehet ugyan az a baja mint egy kutyának.
A kutya és az ember ugyan úgy élő szervezet. Az idegrendszeri problémák nem jajfüggőek.
Tehát te mit keresel itt??
Utolsó!
Először te is tanulj meg írni,mert amíg írni sem tudsz addig nem kéne tanácsot adnod senkinek..Másrészt nézd meg hogy az enyém és a tiéd hány százalékben hasznos,aztán gondolkodj el magadon..
Ezen kívül én nem azt mondtam hogy sohasem lehetséges/összegyeztethető kutya és ember problémája de a kérdező esetében nem az.Olvass a sorok között,kérlek.
Nagyon sok példát lehet mondani mikor kutya és ember egészségügyi problémja egyezik,de ezzel szemben nagyon sokat amikor nem.
(Állatorvosként mondom;) )
Mint már mondtam, telefonról írok.
Àllatorvosként ne beszélj emberi problémákról ha hülye vagy hozzá.
A helyes válasz arányom azért ennyi, mert ilyen fanatikus spiritisztákkal/hívőkkel vitatkozom mint ti.
Mit számít hogy melyik kategóriába írta?
Én is telefonról irok,mégis helyesen.Még mindig nem fogtad fel hogy mit mondok,de (ismételten) tudnám ajánlani hogy olvass a sorok között,mert még mindig nem érted.És ez a többi mondandódra is választ ad,csak kéne hozzá gondolkozni (remélem tudsz,hamár a helyesírásod ilyen gyatra) Na szerinted miért ebbe a karegóriába írta?Ismét egy nagyon gondolkodtató lehet e kérdés az agyi kapacitásodhoz,de válaszolok,nehogy jobban megerőltesd magadat:Talán mert a kérdező is erre gondol/goldolt először (mármint hogy természetfeletti jelenség)
És kérdező én még mindig a természetfeletti magyarázatban hiszek,de Te döntöd el:) Remélem több ilyen estben nem lesz részed:) Sok sikert a továbbiakban:)
Utolsó te annyira retardált vagy xD
Miért teszed " "-jelbe azt hogy állatorvos?xD Ismered?-Nem hiszem. Akkor miért ítélkezel?:D Ha neked feltűnési viszketegséged,estleg dühkezelési problémád van,akkor FORDULJ ORVOSHOZ ÉS NE ITT TOMBOLD KI MAGADAT!Nem hülyeség,amit mondd és én is mellette állok.Mert tudod MINDENKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE!
Annyira buta vagy hogy legszívesebben feld*gnék a s*ggedbe,tövig egy esernyőt és kinyitnám :3:) Remélem ott helyben megdöglenél a butaságodban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!