Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek csak a véletlen...

Szerintetek csak a véletlen műve, hogy minden ennyire tökéletes ezen a bolygón?

Figyelt kérdés
Vagy van valami a dolgok mögött? Nem feltétlenül istenre gondolok...
2015. máj. 22. 09:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Öcsém ez a világ minden, csak nem tökéletes!
2015. máj. 22. 10:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Egyes emberek számára tényleg nem. :D
2015. máj. 22. 10:08
 3/21 anonim ***** válasza:
Kicsit kifejtenéd? Mit éttesz tökéletesség alatt?
2015. máj. 22. 10:09
 4/21 anonim ***** válasza:
2015. máj. 22. 10:26
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Sorold már föl azt a "mindent", ami "tökéletes" - mert én még nem találkoztam semmilyen tökéletes dologgal egész életemben, pedig elmúltam 50!
2015. máj. 22. 10:43
 6/21 Shai-Hulud ***** válasza:
29%

Elolvastam. Kár volt...

Ennyi baromságot összehordani a "Forrásról", meg a "nemtér-időről" már művészet.

2015. máj. 22. 10:45
 7/21 anonim válasza:
Hülyeség. Elcseszett és elfajult a világ. Ha lenne valami ami irányítaná az emberiséget, nem így nézne ki a történet.
2015. máj. 22. 10:48
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Az emberen kívül :D minden tökéletes.... nem érzitek hogy nem illetek ide? :D Go killyourself
2015. máj. 22. 10:50
 9/21 Shai-Hulud ***** válasza:
91%
Tökéletes??? Te, biztos, hogy mi ugyanazon a bolygón élünk?
2015. máj. 22. 10:52
 10/21 anonim ***** válasza:

Kérdező szerinted, mi a tökéletes ebben a mulandó világban?

Kérdezd meg az Afrikai_éhezőket a világ tökéletességéről, szerinted mit fognak válaszolni? Vagy kérdezd meg azokat, akiknek a szerettük haldokló beteg, ők tökéletesen nem fognak veled egyet érteni. A világ nem tökéletes. Erről meg lehet kérdezni a jegesmedvéket az éghajlatváltozásról, persze ha értesz jegesmedvéül xdd Ahogy egyre előrébb megyünk az időben rá fogunk jönni, hogy a világ minden, csak nem tökéletes. Olvasd el ezt a cikket, tökéletesen taglalja az elkövetkező időket: [link]

2015. máj. 22. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!