Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez? Angyal vagy...

Mi lehetett ez? Angyal vagy szellem? Vagy csak a véletlen műve?

Figyelt kérdés
Eggyik nap pár ember az osztályból elkezdett cikizni egy lányt.Szegényt annyira megbántották,hogy berohant a terembe és zokogott.Őt eldobták a szülei és a dédmamája nevelte.De visszatérveaz elejéhez,berohantam utána a fürdőbe.Elkeztem vigaztalni,és ebbőlletta beszélgetésünk.Egyszer valami odairányította a fejem a plafonra,és mágláttam egy öregnénit.Szóltamneki,Ő is felnézettés és kirohant a fürdőből.Megkérdeztem,hogy miért,és elmondta,hogy Ő a nagymamája és mindig azt mondta neki,hogy ha meglátja Őt akkor az azt jelenti,hogy meghalt.Megpróbáltam megnyugtatni és valamennyire sikerült is.Tanítás után hazakísértem,és bementünk a házba ahol rendőrök voltak.A lány kiment a folyosóraéselkezdett zokogni.Én odamentem a rendőrökhöz és megkérdeztem,hogy miért vannak itt.Elmondták,hogy a lány nagyijának szívrohama volt,és belehalt.Én gyorsan kiszaladtam a folyosóra,és vígasztaltam,és felajánlottam,hogy nálunk lakhat,mivel van egy üres szobánk.Oda isköltözött vettem neki új cuccokat meg minden.És mindennap látjuka dédijét a nappaliban,amint mosolyog ránk.Talán ezhozott össze annyira minket,mert máregy napotsem bírunk ki egymás nélkül!
2011. jan. 29. 18:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%

a lenyeget osszefoglalom:

egy tragikus eletu lanyon segitettel, es jo baratok lettetek. Ehhez gratulalok, es dicserendo, hogy nyilt szivvel oszinten segitesz valakinek foleg h onzetlenul

a tobbi resze viszont egy iciripicirit sem hiheto.

Na nem azert mert en egy mogorva oreg ember volnek, hanem azert, mert egyszeruen mese. Halottak nem jelennek meg, mert halottak. kepzeld csak el hany csirket, tehenet, lovat, es embert kene latnunk, ha minden halott, vagy csak minden 100. megjelenne. Eddig kb 100 milliard ember elhetett a foldon.

2011. jan. 29. 18:45
 2/19 emlya ***** válasza:
100%

Nagyon szép történet.Kedves dolog tőled, hogy magatokhoz vetted, remélem ez még sokáig így marad, hiszen szegény lánynak már enkije sincs.

Igen valószínű egy angyal,aki vigyáz az unokájára é biztosan ő is jó szemmel nézi, hogy segitesz rajta. Végülis te is nyertél ezzel egy igaz barátot.

Szivből kivánok nektek minden jót!

2011. jan. 29. 18:46
 3/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de az a néni nagyon közel állt hozzánk,talán azért látjuk.
2011. jan. 29. 18:47
 4/19 A kérdező kommentje:
emlya!Nagyon szépen köszönöm!
2011. jan. 29. 18:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Halottakat nem azért nem látjuk, mert nincsenek, hanem ha ponotsan szeretnénk fogalmazni, valaki látja, s valaki nem.

Rengeteg szellem van körülöttünk, és akik látják a szellemeket láthatják is őket.

Van aki "csak" olyan szellemet lát, aki annyira közel állt hozzá, és főleg azért is mert a néni jelet szeretett volna adni.

Túl sokan tudnak a szellemvilág létezéséről ahhoz, hogy azt modnjuk nem létezik...

Érdekes nagyon amit írtál!

2011. jan. 29. 18:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!És köszi.
2011. jan. 29. 19:00
 7/19 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Magam is tapasztalgatom a szellemek létezését, én nem látom őket, "csak" érzem, ha mellettem állnak vagy ha egy szobában valami erősebb szellem van.

Nagy adomány ha vki láthatja, főleg azért mert a tudat, hogy mégsem ért véget minden, erőt ad a folytatáshoz!

Vigyázzatok egymásra! :)

2011. jan. 29. 19:05
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

na azert a hulyeseget ne mar...

meg hogy kozel allt hozzajuk a megjelent neni. A kerdes feltevoje nem is ismerte, de allitasa szerint latta.

A legveszelyesebb dolog a vilagon, amikor akik butasagokban hisznek egymasra talalnak, mert egymast erositik, es a jozan eszt meg elvetik.

nincsenek szellemek. Hagyjuk mar ezt a butasagot. Soha senki nem bizonyitott egyetlen egy esetet sem.

A hazifeladat:

ha a fold nevu bolygon elt eddig 100 milliard ember(mondjuk minusz 7 mert ennyien vagyunk. de legyen minusz 10 h egyszerubb legyen szamolni.)

az a teny, hogy a termeszetes/megbetegedes miatt bekovetkezett halal utan rogton a vallasos emberek egymas kinyirasa all szamszakilag az egy dolog, de a megmarado 90 milliard ember lelke hol van? miert nem jonnek elo? mirert csak nehany futobolond mondja, hogy latja a szellemeket?

miert miert miert?

kicsit valoszinubb az a forgatokonyv, hogy nincsenek szellemek, halucinacio van, aztan meg utana megy az egymas oltasa, es vegul mar azt is elhiszitek, ami elotte meg haztombnyi kerdojellel volt felirva a noteszbe.

2011. jan. 29. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

19:05 vagyok.

A szellem átmegy a túlvilágra, ha tud és ha a sok szomorú ember nem szögezi a létközhöz... de valóban igazad van abban, hogy rengeteg szellem itt van... iszonyú téboly van az asztrál világban - ezt így hívják.

Beszélgess médiumokkal vagy gyerekekkkel akik látják őket.

Nem igaz, hogy nem bizonyított, hiszen, ha vki látja, az már bizonyíték!

Te nem látod, ennyi és én sem, mégis tudom, hogy léteznek mert érzem.

Nem köt semmilyen érdek ahhoz, hogy ezt állítsam és szerintem a kérdés feltevőjét sem. Ezt TAPASZTALTA és megosztotta velünk, tehát nem kitalálta... és ha van olyan ember aki hallucinál vagy kitalál dolgokat, bőven vannak olyanok is akik mindennapjainak szerves része ez.

Annak aki érzékeli őket - főleg a gyerekek - azoknak nem lehet megmagyarázni, hogy nincsenek.

Millió példa van arra, hogy üzentek a szellemek, olyan dolgokat, mait csupán ők tudhattak.

Amy

2011. jan. 29. 19:14
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem te írtad azt a másik kérdést, amiben a legjobb barátnőd meghal, és neked meg valami megharapja a kezed?
2011. jan. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!