Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez? Angyal vagy...

Mi lehetett ez? Angyal vagy szellem? Vagy csak a véletlen műve?

Figyelt kérdés
Eggyik nap pár ember az osztályból elkezdett cikizni egy lányt.Szegényt annyira megbántották,hogy berohant a terembe és zokogott.Őt eldobták a szülei és a dédmamája nevelte.De visszatérveaz elejéhez,berohantam utána a fürdőbe.Elkeztem vigaztalni,és ebbőlletta beszélgetésünk.Egyszer valami odairányította a fejem a plafonra,és mágláttam egy öregnénit.Szóltamneki,Ő is felnézettés és kirohant a fürdőből.Megkérdeztem,hogy miért,és elmondta,hogy Ő a nagymamája és mindig azt mondta neki,hogy ha meglátja Őt akkor az azt jelenti,hogy meghalt.Megpróbáltam megnyugtatni és valamennyire sikerült is.Tanítás után hazakísértem,és bementünk a házba ahol rendőrök voltak.A lány kiment a folyosóraéselkezdett zokogni.Én odamentem a rendőrökhöz és megkérdeztem,hogy miért vannak itt.Elmondták,hogy a lány nagyijának szívrohama volt,és belehalt.Én gyorsan kiszaladtam a folyosóra,és vígasztaltam,és felajánlottam,hogy nálunk lakhat,mivel van egy üres szobánk.Oda isköltözött vettem neki új cuccokat meg minden.És mindennap látjuka dédijét a nappaliban,amint mosolyog ránk.Talán ezhozott össze annyira minket,mert máregy napotsem bírunk ki egymás nélkül!
2011. jan. 29. 18:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó!Dehogyis!Az hülyeség!És köszi a normálisan válaszolóknak!
2011. jan. 29. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Jójó, ok, értem.

Vigyázzatok egymásra.

2011. jan. 29. 20:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké!Azt csináljuk!Köszi!
2011. jan. 29. 20:14
 14/19 anonim válasza:
Az mind szép és jó dolog tőled hogy segitettél rajta,de a többi kicsit hihetetlen,pl először a terembe rohant be,a következő mondatban már a fürdőbe....legalább ugy fogalmazd meg a történeted hogy hihető legyen!!!!
2011. jan. 31. 08:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó,nekem a terem és a fürdő ugyanaz...
2011. jan. 31. 15:59
 16/19 anonim válasza:

Én elhiszem az egésszet...

van rá sajnos nekem egy pár dolgom ami miatt elhiszem..

És tudom hogy mijen rossz ha bolondnak néznek ilyen miatt ha elmondod valakinek!

Engem nem nézte bolondnak.. mert 2 tesóm is látta... amit én(most nem mesélem el mert túl hosszú lenne)

2011. febr. 3. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Szép történet :D
2011. febr. 4. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:

fú de hihető sztori. már csak az a kérdés, hogy a kedves kérdésfeltevő mit szedett előtte, mert, azt elhiszem, hogy megvigasztalt egy lányt( feltételezem ő fiú).

A képzeleted volt semmi más. kiváncsi lennék, hogy ha kiírná a kérdéző a nevét, milyen más kérdésekkel találkoznánk a személyét illetően.

2011. febr. 4. 13:59
 19/19 anonim válasza:

Miért van az, hogy az ilyen oltári nagy ba***ságokat mindig helyesírási hibákkal teletűzdelve írják?

A fürdő meg a terem neked ugyanaz? Suliban a termetekben a tábla mellett van egy zuhanyzó mi? XD Ebből látszik, mennyit ültél a padban...

2011. febr. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!