Szerintetek csak a véletlen műve, hogy minden ennyire tökéletes ezen a bolygón?
Figyelt kérdés
Vagy van valami a dolgok mögött? Nem feltétlenül istenre gondolok...2015. máj. 22. 09:43
11/21 anonim válasza:
A tökéletesség csak egy fogalom, amit az agyunk párosít bizonyos körülményekhet... Ha tökéletes lenne ezen a bolygón bármi is, nem kellene az élőlényeknek alkalmazkodniuk...
13/21 anonim válasza:
Azt hiszem fordìtok, mert több mindenki félreértelmezi a kérdést! A kérdező a bolygóról beszélt és nem az ember helyzetéről. Aki azt kérdezte, hogy mi tökéletes rajta, attól azt kérdem, hogy melyik bolygón él a Marson vagy a Jupiteren? :)
14/21 anonim válasza:
Miért, szerinted a FÖLDÖN, mint bolygón MI tökéletes?
15/21 anonim válasza:
Az életfeltételek, a különböző kontinensek ökoszisztémája, a táplálékforrás gazdagsága, és gyógyító hatásai, a víz a természet rendszere, nem utolsó sorban látvány ügyileg is szép, a bolygó erős felépítése, védelmi rendszere, lásd pl. ózon réteg, légkör, vulkánok, időjárás. Oxigén előállító képessége. A bolygó kémiai megfelelősége az élet feltételeinek.... és még tudnám sorolni....
16/21 Shai-Hulud válasza:
Tudod, sok-sok-sok milliárd bolygó közül néhányon véletlenül éppen úgy alakultak a körülmények, hogy megjelenhetett rajtuk az élet.
Na mi éppen az egyik ilyenen vagyunk.
De egy ilyenre iszonyú sok olyan esik, amely alkalmatlan erre.
A véletlen már csak olyan, hogy sok esemény között előbb-utóbb előfordul az is, ami nagyon ritka. :-)
17/21 Missi_Key válasza:
a probléma ott kezdődik hogy minden dologban van egy kis hiba..és nem, a hibák nem tesznek tökéletessé...
18/21 anonim válasza:
Attól függ milyen oldalról nézed a hibát. Ha csak önmagában a bolygót nézed, ez a bolygó több milliárd évig is létezik, de természetesen összhangban a Nappal és a Holddal és a többi bolygóval, és ez szerintem nem hiba, hanem szerencse! Jól ki van találva szerintem! :) A kérdésre én magam részéről nem válaszolok, mert én úgy gondolom, hogy az embernek fogalma sincs a valóságról igazándiból, és minden elmélet és tézis csupán vita tárgya lenne! :)
19/21 bestest válasza:
Nincs ebben semmi véletlen. A nagy számok törvénye alapján ilyennek is lennie kell az űrben.
Mint a lottóötös, azt is megnyeri valaki. A többi meg néz ki a fejéből.
Na, mi vagyunk itten a lottóötös nyertesei az univerzumban. És éppen elbasszuk a lóvét piára meg ku rvákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!