Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehetett szerintetek?

Jack Barts kérdése:

Ez mi lehetett szerintetek?

Figyelt kérdés
Kb 20 perce, kimentem a sunfihoz olajért. Ugyebár nekünk olyan a hátsó rész hogy feloltod a lámpát és az egészet kivilágítja. Feloltottam a lámpát, és a kert előtt egy 30-40 cm-es valami volt. EMBER ALAKJA VOLT! Aztán volt valami bot a kezében, rögtön beszaladt a tujákhoz. Már többször láttam de nem voltam biztos benne. és EZ NEM KAMU! -.- az idióta válaszokat hagyjátok otthon
2014. júl. 26. 23:30
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Ez a zsákos bilbós beszólás.XDDD Kajak! Meghalok!!! XDD

Farmon élsz? Vagy, falun? Egyébként, ha tudsz nézz utána a telek múltjának. Mondanám,ha a napon sokat vagy, vagy nem alszol eleget, ezáltal beképzelsz dolgokat, de előfordulhat olyan is, hogy szellem, vagy (Ez valószínűtlenebb, mert akkor arról már tudnál, hidd el!) démon volt ott. Viszont! Arra kíváncsi volnék,hogy simán valakit a tuja között, vagy konkrétan, jóval előtte látod? Csak este szokott ez megjelenni? Próbálkozhatnál azzal,hogy valami védekező eszközt kapsz a kezedbe, és körbejárod a házat, ha úgy gondolod,hogy nem evilági, esetleg nem ember, vagy maximum volt, akkor próbálj kapcsolatot létesíteni vele. Most nem arra gondoltam,hogy szeánszozz,hanem beszélj hozzá, tudd meg mit akar, ha meg kussol, és végképp nem tudsz semmit vele kezdeni, a sufniba rejts el egy Airsoft AK47-test, vagy egy M4-et, és küld meg a pofáját!!! :DD

2014. aug. 9. 01:39
 22/26 A kérdező kommentje:
csak airsoft uzim van...amugymegy tegnap hajnalban ilyen nyomorék visítást hallottam a tujáktól! kimentem de semmi..:(
2014. aug. 12. 00:52
 23/26 anonim ***** válasza:
40cm?!Úgy agyon rúgtam volna ;D Nálunk egy kb 170cms árny szaladgál ember formája van és nem csak én hanem a szüleim is látták.Én nem is egyszer egy olyan kinézete olyan mint az Anonymus szobor.Tettem fel erre az oldalra egy kérdést hogy vajon mi lehetet de semmi értelmes választ nem kaptam.Legalábbis nem sokat.Lehet hogy tényleg démon volt nem tudom.Valami hír azóta?
2014. aug. 27. 17:35
 24/26 A kérdező kommentje:
igen láttam azóta és van hír, de úgydöntöttem hogy nins értelme erre az oldalra írnom többet mert értelmes válasz nem érkezik
2014. szept. 8. 23:43
 25/26 anonim válasza:
köpcetörp!ártalmatlan a kis dög,csak: szereti:a növényeket nem:a foghagymát mondd ezt üzéshez arany,ezüst,ótvar,szakállad van,jó nagy,nagy szakáll,kis törpe,legyen csórócsiga belölle
2014. dec. 10. 17:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha már ennyi itt a retardált.. ne foglalkozz vele, esetleg egy manó volt, nem nagyon mászkálnak át erre a síkra, de ha meg is akarod fogni, akkor rettentő kicsit esélyed van rá. Akármilyen kis zeg-zugokban eltudnak tűnni, mert képesek a síkok között való átkelésekre. Némelyiknek van varázsereje is, de nem ártó jellegű lények, emberhez hasonlóan semlegesek. Ne húzd ki a gyufát nála, mert ártani is képesek.
2014. dec. 27. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!