Mi lehetett ez? Esetleg valami magyarázható dolgot mondanátok?
Haza jöttem munka után, és a folyosón a szőnyegen középen, tiszta víz volt. Tocsogott az egész szőnyeg közepe. Mosógép nem volt bekapcsolva, hűtő nem folyt, és a szomszédban sem volt cső törés mert a falak csont szárazak voltak. MI volt most ez?
Viszont az éjjel azt álmodtam, hogy hiába erőlködöm, nem tudom fel kapcsolni a kis villanyt, mert valami nem engedett. Ki nyitni a szemem sem tudtam. Aztán nagy nehezen felébredtem és felkapcsoltam a kis villanyt az ágyam mellett.
Esett az eső?
Ha esett akkor beázott, nem?!!
Egyébként nekem olyan álmom volt, hogy valami nyomta a fejemet belefelé a párnámba, meg rohadtúl izzadtam.
Nálam folyt már úgy a hűtő, hogy a fugák elvezették a vizet, így egy helyre gyűlt. Lehet, hogy nálad is ez van, nézd meg, hogy a fuga száraz-e.
Keresd meg a forrást, mert ha nem szünteted meg, akkor lehet több vízzel kell majd megküzdened.
Az éjszakai tapasztalatod, hogy nem tudod a lámpát felkapcsolni, testen kívüli élmény gyanús.
A víz eredetére viszont nekem sincs tippem.Vagyis, ha ragacsos lé, akkor az ezek szerint nem is víz.Esetleg rápisilt a macska?
Ha ez megnyugtat, nálunk régebben előfordult időnként, hogy az kisszoba szőnyegén fekete porból álló kis kupacokat találtunk, nagyjából a koromra hasonlított, csakhogy ide sehogyan nem kerülhetett be korom, pláne bezárt ablakon keresztül.Aztán egy idő után magától megszűnt a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!