Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehetett? (Bővebben lent)

Ez mi lehetett? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval. Arról lenne szó hogy este felkeltem. Mostanába hajnali 2-3 órakkor szoktam felkelni. A konyhába a hûtõtetején van egy nyuszirádió. Olyan hogy fel lehet vele venni hangot meg ezek,utána visszajátsza. Meg zenéket szokott lejátszani. Semmi extra. A kishugom játéka volt csak estére otthagytuk a hûtõn. Amikor kimentem este a konyhába inni valamit hirtelen megszolalt a nyuszi ráió és olyan volt mintha valami hangot játszana le. Nem értettem tisztán hogy mit mond. Ledermetten szinte annyira megilyedtem hogy aklig bírtam mozogni. Pár másodpercre már abba is hagyta. Utána,levettem onnan és bevittem a szobámba. Ez szerintetek mi lehetett? Elõre is koszi a válaszokat!:-)

2014. júl. 15. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
semmi
2014. júl. 15. 15:19
 2/6 krisz129 válasza:
Szerintem húgod trollkodott veled. De lehet csak túl sokat "ittál".
2014. júl. 15. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A hűtőre állítólag nem jó ilyen szerekentyűket rakni, mert valami mágnesesség van a hűtőben, ami megbolondíthat bizonyos berendezéseket.Ezt egy szaki mondta nekem mikor meglátta, hogy a hűtőn hagyom az órámat.Szóval a rádiónak is bezavarhatott a hűtő a működésébe.És mivel hangokat vesz fel, gyakorlatilag akármilyen zajt simán felvehetett és lejátszhatott.
2014. júl. 15. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:

1# a hugom 1 éves nem tud trollkodni és nem szoktam inni mert ahoz fiatal vagyok -.-.

2# Köszi az értelmes választ :-)

2014. júl. 15. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy magasabb rendű lény volt.Éjjel 3 órakor és újhold idején aktívak.Megfordítják Jézus keresztre feszítésének időpontját.Így gúnyolva a szentháromságot.
2014. júl. 15. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak az elem régi benne és már kifolyt, kis koromban én is így jártam a villogó és szirénázó rendőr autómmal, majd össze fostam magam mikor éjszaka közepén halkan elkezdett nyöszörögni meg kicsit villogni, aztán kivettem az elemet láttam hogy már belefolyt és azért csinálta. Vedd ki az elemet belőle, ha akkor is csinálja na akkor gáz van :)
2014. júl. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!