Jack Barts kérdése:
Ez mi lehetett szerintetek?
Figyelt kérdés
Kb 20 perce, kimentem a sunfihoz olajért. Ugyebár nekünk olyan a hátsó rész hogy feloltod a lámpát és az egészet kivilágítja. Feloltottam a lámpát, és a kert előtt egy 30-40 cm-es valami volt. EMBER ALAKJA VOLT! Aztán volt valami bot a kezében, rögtön beszaladt a tujákhoz. Már többször láttam de nem voltam biztos benne. és EZ NEM KAMU! -.- az idióta válaszokat hagyjátok otthon2014. júl. 26. 23:30
2/26 anonim válasza:
Fogj egy kalapácsot,meg egy elemlámpát és nézd meg jobban.
3/26 anonim válasza:
Lehetett a chupakabra is. Bár nem biztos.
4/26 A kérdező kommentje:
nem, nem láttam jobban..emberek, így még sosem ilyedtem meg, soha!!! időm sem volt megnézni, mint mondtam egyből elszaladt
2014. júl. 27. 00:41
5/26 anonim válasza:
Akkor fosik tőled mint a tűztől, szóval szerintem nincs félnivalód.
6/26 A kérdező kommentje:
lehet hogy fél, de akkoris tudni akarom hogy mi az!..de nem találom sehol..még a kutyám, buflák sem talált semmit..(ő egy argentin dog)
2014. júl. 27. 02:56
7/26 anonim válasza:
Jah, ott lófrál a kertedben, bottal hadonászik, te már több alkalommal észrevetted, de a kutyádnak fel sem tűnt egyszer sem. Ilyen öreg már szegény, hogy nem működnek az érzékszervei, vagy valami mentális problémája van?
Még hogy nem kamu... Te kis hamis hoaxgyáros! :)
8/26 A kérdező kommentje:
tudod, mint mondtam, HÁTUL, ismétlem HÁTUL történt ez az egész!..és mivel hátul nem tartok kutyát, akkor csak elöl lehet nem? -.- kedves kommentelő, nekem nincs időm ilyesmiket kérdezgetni, úgyhogy viccből nem fogok kitalálni egy ilyen sztorit..nem is tudom minek van értelme ennek a topc-nak, mikor ugysem hisznek el semmit...
2014. júl. 27. 06:35
9/26 A kérdező kommentje:
lényeg az, hogy hátra hoztam a kutyát hátha szagot fog, de nem...annyi virág között szerintem esélye sem lenne..eskü nemtudom mitcsináljak..:// gondoltam arra is, hogy éjjel egy darabig fent maradok és ha hallok/látok valamit airsoftal megküldöm :P
2014. júl. 27. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!