Jack Barts kérdése:
Ez mi lehetett szerintetek?
Figyelt kérdés
Kb 20 perce, kimentem a sunfihoz olajért. Ugyebár nekünk olyan a hátsó rész hogy feloltod a lámpát és az egészet kivilágítja. Feloltottam a lámpát, és a kert előtt egy 30-40 cm-es valami volt. EMBER ALAKJA VOLT! Aztán volt valami bot a kezében, rögtön beszaladt a tujákhoz. Már többször láttam de nem voltam biztos benne. és EZ NEM KAMU! -.- az idióta válaszokat hagyjátok otthon2014. júl. 26. 23:30
11/26 anonim válasza:
"lényeg az, hogy hátra hoztam a kutyát hátha szagot fog, de nem...annyi virág között szerintem esélye sem lenne.."
xDD
Neked lehet hogy nem, de egy kutyának... :DD Hagyjad már :D
Mindegy, én nem szólok többet hozzá.
12/26 dávid19216 válasza:
vidd át a kutyát a kert másik óldalába azt amikor ugat menj ki airsoftal azt nyírd ki xd
13/26 dávid19216 válasza:
am akutyák azok érzik a szellemet szuóval lehet h nem szagot fog csak érzi ajelenlétét azért mondtam h valószínü h ugatnea vagy tépd ki a tujákat és mutasd meg anyukádnak milyen cép virágcsokrom van és akkor ugat a kutya
14/26 anonim válasza:
Ez egy kertitörpe volt. Régen elég gyakoriak voltak de mára kiszorították őket az élőhelyükről a kerámiából készült hamisítványok.
15/26 anonim válasza:
Szerintem a Kolompár Gazsi volt, és ő is a sufnitokba ment olajért.
16/26 anonim válasza:
Nem lehet hogy valaki szórakozik veled? Mert én hallottam anyukám szülőfalujában olyat hogy egy öreg nőt ijesztgetett egy egy ember mert utálta a nőt felhívta telefonon de nem szólt bele vagy ilyen sistergő hangot csinált meg este is ijesztgette hogy az udvarába mászkált meg ilyenek de el is kapták.Nincsen a környéken ahol laksz valaki aki nem kedvel ?
17/26 A kérdező kommentje:
ezért az egyért utálom ezt az oldalt, mert olyan fogyatékos emberek szólnak hozzá, akiket nem érdekel...szerintem ha a helyemben lennének, ők is kiírták volna! ;) és kezdjük ott hogy 23 éves vagyok, nem gyerek...és nem szellem volt mert ilyen élethű látvánnyal nem szolgál a "szellem megtekintése" és szerintem egy szellem nem futna el!..és igen, azóta a kutya hátul van,és azóta nem hallo, látok semmit! egy kismacskát fogott meg a kutya, és mielőtt kérdeznétek, nem, nem azt láttam! -.-
2014. júl. 28. 18:52
18/26 anonim válasza:
ja szerintem is egy cigány volt
19/26 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel egy betörő járt nálad.
20/26 A kérdező kommentje:
ember én még nem láttam 40 centis betőrőt, zsákos bilbó óta
2014. aug. 3. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!