Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemes történetek és hasonlók?

Szellemes történetek és hasonlók?

Figyelt kérdés

Ami velem történt egy pár:

amikor meg mashogy volt berendezve a szobank a szekreny ami most majdnem szemben van az agyammal akkor elotte volt. volt az egyik polcan egy zseplampa. este arra keltem hogy nagy csattanas a lampa fel korben oda vissza gurul, és villog, úgy hogy a vege ugyan ott marad. hat akkor nemigazan ilyedtem meg mert nagyon almos voltam visszatettem a lampat es aludtam tovabb. meg mindig nem ertem hogy mitol esett le a lampa es hogy kapcsolodott be meg hogy gurulhatott ugy? nem tudtam leverni semmivel hiszen magasan volt...

tegnap amikor olvasgattam ezt az oldalt recsegest hallottam a a szekreny felol. lehalkitottam a tvt nem abba van e de nem. megneztem mit csinal ocsem meg anya de ok se csinaltak olyasmit aminek olyan hangja volt.

[ezt osztalytarsam meselte a batyaval es a baratnojevel tortent az hogy az alberletukben a beepitett szekreny ajtaja kinyilt aztan becsukodott es bezarodott vagyis elfordult benne a kulcs.]

bmxezek es a bmxemet az erkelyen tartom. este egyszer lefekves elott kimentem az erkelyre es kicsit olyan hangot hallottam minltha a biciklim mogott egy galamb lenne. kozelebbmentem a hang megszunt. mondtam masnap apanak mondta hogy galamb volt a fan. de a hang nem onnan jott. akkor hogy biztos a villanytrafo. de annak meg zugo hanja van... nem ertem mi lehetett az.

aztan par nappal ezelott a telefonom. foltettem toltore es lefekves elott megneztem hogy tolti e. igen 89% on volt. este egyszer csak pittyent egyet. mondom biztos feltoltott aludtam tovabb. reggel megneztem es 79%on volt a telefonom. alapbol hogy merulhet ennyit ~7 ora alatt?

meg mostanaba csorompolesek vannak. par oraja is (anya pihent, fekudt az agyba) es egyszercsak szol hogy fejezd be... de en a szobaban voltam meg ocsem is es egyikonk sem csorgott. tegnap ugyan ez volt csak akkor a konyhabol hallottuk a csattanast.

Ez is pár napja volt. lefeküdtem éjfél körül a telefonom letettem az ágy elé már kb. 15 perce feküdtem és a telefon egyszer csak magától elkezdett világitani. nem azért mert merült vagy hasonló akkor vettem le a töltőröl 99% lörül volt.

Szintén pár napja. Gépezek este az ablakon egyzer csak egy koppanás. 1perc múlva megismétlődött. nem volt kint senki az erkélyen. )oda néz az ablak.

ez is pár napja: mosom a fogamat (már csak én voltam fönt) és az egyik türülköző egyszer csak elezdett oda-vissza mozogni. aztán amikor mentem be a szobába nyikorgott az ajtóm. (soha nem nyikorgott eddig és az azutáni napokban sem)

2014. ápr. 22. 14:29
1 2
 11/13 SzaboBetty válasza:
Bocsi, *2-es helyett az 5-öst.
2014. jún. 8. 16:03
 12/13 anonim válasza:
2#az egy erős démon ha a pap és a szakember is elfutott.
2014. dec. 26. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Azóta megoldóttak a dolgok kettes? Kérdező, nálatok miujság?
2023. márc. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!