Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Ghost Hunters című szellem...

A Ghost Hunters című szellem sorozatnak van alapja? Igazak a történetek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni és nem tudom hova rakni a sorozatot...

Van a sorozatnak alapja vagy ez is csak egy amerikai tömeggyártású szellem sorozat a sok közül???

Azért ebbe a témába írtam mert ha a Filmek/sorozatokhoz írtam volna akkor a sok hozzá nem értő ellepi és tele írják marhaságokkal.

2014. ápr. 17. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Hát most figyelj, egy szkeptikus úgyis azt fogja mondani, hogy kamu az egész, egy szellemhívő meg hogy igaz.

És bár szerintem a szellem, poltergeist jelenség valós, még ha nem is bizonyított egyelőre, de ettől függetlenül az ilyen show-k nagy részében nem lehet megbízni...

Láttam már jobbat, rosszabbat is belőlük. Ebből amit te említesz kb. ha 2 részt láttam. Sajnos nem lehet rájönni, ha csalás, mivel nem voltál ott.

Ez a sorozat egész korrekt szerintem, próbálnak olykor racionális magyarázatot megtalálni a jelenségekre.

De nekem kicsit soknak tűnik ez a 198 rész!

Ebből már annyi kísértet anyag gyűlhetett össze, hogy áttolnám a szkeptikusok részlegére hogy kezdjenek vele valamit.

Pl. ez igen csak érdekes részlet a sorozatból:

https://www.youtube.com/watch?v=R1yLFJUbnd8

De most érted, honnan tudjad, hogy a női hangot ők vágták-e rá vagy sem? Így már csak az dönti el, hogy kamu-e a sorozat vagy sem, ha a saját szájízed szerint döntesz.

Csak saját magad ellenőrizhetnéd le az elhangzottakat, ha te is meglátogatod a helyszíneket.

George Adamski

2014. ápr. 17. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok részt láttam a sorozatból.Főleg a kezdeti

részek tetszettek.Alapvetően szkeptikus figurákból

áll a csapat,és az okokat keresik egy-egy jelenségre

és nem szellemtevékenységre gondolnak.Szimpatikusak.

2014. ápr. 23. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Háááát... Nem akarok gonosz lenni, de szerintem szenzációhajhász sorozat :/ Én is láttam belőle elég sok részt, mert érdekelnek az ilyen dolgok, meg hiszek is bennük, de mivel egyik részben sem mutattak semmi konkrétumot, így számomra nem hihető :( Az, hogy az emeleten léptek zaja hallatszik, meg néha-néha kopogás, vagy egy-egy ijesztőbb hang, ami lehet akármi, nos... ezek egy magamfajtának, aki hisz dolgokban, sajnos nem elég.
2014. máj. 26. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Régen sokat néztem most újra elkezdtem angolul youtuberól szerencsére még fent volt az összes rész.

Igen sokszor próbálnak magyarázatot találni meg vannak olyan részek is mikor átvágják őket, de rájönnek stb...

Fénygömbre nem mondják rá egyből, hogy szellem inkább port mondanak stb...

2015. aug. 20. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!