Melyiken vannak este a szellemes történetek?
Figyelt kérdés
Discovery Sci
Discovery CE
Discovery Word
Discovery T&L
2011. jan. 22. 11:09
1/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól írom, de Investigation Discovery
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
Az van a digi tv-én?? Vagy ezek közül valamelyik, anyu azt mondja hogy az Első az amit most te mondtál, csak le van roviditve és azért Sci
2011. jan. 22. 11:34
3/16 anonim válasza:
Van a Digin. Nálam az egyesen van. és ID-nek rövidítik.
4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm megnézem
2011. jan. 22. 12:49
7/16 A kérdező kommentje:
Nekünk nincs ID :((
2011. jan. 22. 14:15
8/16 Fémfaház válasza:
A Sci a Science (tudomány) rövidítése:)
Amúgy nekünk is Digink van és van ID-nk, szoktam is nézni, nem csak a Szellem labort:)
9/16 Fémfaház válasza:
Jah nálam a 32-esen van, de gondolom ahány féle szolgáltatása van a diginek annyi féle módon helyezkednek el a csatornák, úgyhogy keress.
10/16 anonim válasza:
egyszer ID - n néztünk bnőmmel egyet. én a takaró alatt,bnőm nézte végig.
1-1 pillanatra kinéztem... de nagyon kevésszer. ő pedig közvetitett mi történik.
azóta nem akarok ott nézni ilyeneket.hajnali 3kor. amikor bezzeg ki kellett mennem pisilni,mind a 2en ugráltunk,és villanyt csapkodtunk xd azt hittem beszarok,de már vicces.
bocs ezt muszály volt leirni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!