Szellemes sztorik? Láttatok már szellet? Leírnátok a tapasztalataitokat?
jaaaaaajj, elírtam, na akkor kijavítom: szellemet
am a szél egy el, tehát: szelet.
de most szellemekről van szó
Itt egy szellemes sztori:
Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
velem nem régibe történt h anyum pakolta anyukája cucait amit levettel rola amikor meghalt az nap egyedül voltam itthon kimentem a nappaliba ahol voltak azok a cuccok és hirtelen megláttam a mamám szellemét nagtyon megilyetem és nem tudtam h mit csináljak sok szellemes sztorit olvastam ugy h kb majd nem leállt a szivem mikor megláttam elötte nem nagyon hittem benük de akor igen ... és azt mondta h keresem meg anyum mert valami nyag baj fog vele történni ... én hallgatam rá és nem akartam a házba maradni se ... pattantam a biciklimre mikor eszembe jutott h nem jo irányba megyek meg fordultam és tekertem anyához mikor láttam h defektet kapot a biciklie és majdnem leeset .. el mondtam neki a történetet és persze kiröhögött aztán itthon jobban elmeséltem h hol állt és mi volt rajta ... ugyan abba temeték amibe láttam és azota félek itthon lenni egyedül 12/L
Jó tudom elég röhelyes de ez van :S
Szia!!
Én egyik éjszaka felébredtem,és az ágyam mellett egy sött árnyék szerű valami volt:O !!!
Aztán meg anyáék szobájában néztem a tévét,anyu pedig kinnt főzött a konyhában, és feküdtem az ágyon és tisztán hallottam,hogy egy női hang azt mondja: "Viki, segíts"! ugyanis Viki a nevem!!Kimentem anyához,hogy szólt-e de nem szól!! Nagyon féltem :// és még máig is többször hallottam,hogy valami/valaki a nevemet mondja!://És már itthon lenni sem akarok ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!