Ki tud még ilyen szellemes sztorikat?
mint pl:
olt egy kisfiú aki nagyon félt a sötétben és kevés barátja is volt. A szülei ezért vettek neki egy kutyát. A kisfiú mikor felébredt éjszaka mindig lelógatta a kezét a kutya meg nyalogatta. Ez így ment pár évig, majd egyik reggel nem találta a kisfiú a kutyát a szobájába, de minden tele volt vérfolttal. A vérfoltok a fürdőszobába vezettek és a kád felet fel volt akasztva és fel volt írva a kutyavérével a falra: "Honnan veszed, hogy a kutya nyalogatja a kezedet?"
Én ezt a sztorit úgy hallottam, hogy a szülei elmentek és modták neki h ha fél dugja le a kezét és a kutya megnyalja. Csöpögést hallott. Ledugta a kezét, a "kutya" megnyalta. Kiment a fürdőbe sötétben, elzárta a csapokat, de még mindig csöpögött, visszament aludni, megnyalatta a kezét, még mindig csöpögés, kimegy a konyhába, ellenőrzi a csapokat, visszamegy, felkapcsolj a lámpát, a kutya felakasztva, és a vérével felírva a falra: Nem csak a kutya tud nyalni
...
Sok ilyen van még.. pl: Két fősulis csaj együtt lakik, egy szobában. Emeletes ágyuk van. Az egyik csaj elmegy bulizni, otthon hagyja a táskáját. Visszamegy, de nem kapcsol villanyt, nem akarja a másik csajt felkelteni. Mikor hazajön a buliból, rendőrök és helyszínelők vannak náluk. Betolakszik. Látja, a barátnőjét brutálisan meggyilkolták és a falra a vérével ez van írva: Örülsz, hogy nem kapcosltál villanyt, mi?
...
Ilyne még a babás mese is, az öngyilkosok temetője ( ez nem publikus, nem a neten olvastam, mesélték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!