Szellemes sztorik? Láttatok már szellet? Leírnátok a tapasztalataitokat?
Szia!
Nos, nekem a dédim most január elején halt meg. utána lévő napokban mindenki fekete árnyakat látott mindenhol elsuhanni, ami néha olyan magas volt mint a dédi. Aztán egyik éjjel vele álmodtam, és reggel mikor felébredtem, tisztán éreztem, hogy ott van. Akkor eszembe jutott az álmom, ahol elköszönt, majd az érzés is elmúlt pillanatokon belül. lehet, hogy hülyeség, én magam is úgy gondolom, de ha már fel lett téve a kérdés, akkor elmondom.
Egyébként azóta többször arra ébredtem, hogy valaki fekszik mellettem, esetleg a seggem fogdossa, vagy egy macskaszerű valami leugrik a derekamról. Rémisztő volt, de aztán kaptam a barátnőmtől egy karkötőt, ami a szellemeket elűzi (valami papok csinálták vagy mi), azóta pedig eltűntek és nyugodtabban alszom. És miért? Mert hinni akartam a karkötőben, mert elegem volt az éjjeli felébredésekből. És bevált!
Tehát a tanulság: nincsenek szellemek, csak a képzelet játszik, és az agyban dől el minden. Ha valamiről elhiszed, hogy megvéd, akkor meg is fog. Ezért is alszanak a kisgyerekek plüss állatokkal. Elhiszik, hogy megvédik őket.
velem es csaladommal is sok minden tortent de ezek nem olyan nagy dolgok.
egyszer tesom hallotta mintha osszetort volna egy vaza, korbe nezet es sehol semmi.
ez volt az elso
egyszer lementem reggelisni es nem vettetem meg az agyamat, mire felmentem mar meg volt vetve. megkerdeztem tesomat, hogy o volte - ugyanis egy szobaban alszunk, de o tagadta.
ezek regen tortentek
talan egy evre ra -de ez nem biztos- hallottam harom rovid es nehez lepest a szobamban ahogy az agyamhoz kozelit, majd kis ido utan mintha valaki bele sohajtott volna a fulembe es ekkor megszolalt egy csengo ami jelezte, hogy ideje felkelni- akik nem ismernek azok azt mondjak, hogy csak allmodtam de en mindig elobb felebredek mind a csendo es csak lustalkodok az agyamban amig nem szol; ekkor talan olyan harmadik-negyedikes lehettem es egy kicsit kikeszultem.
egy evvel ez elot meghalt egyik rokonom es annak a szobajaban alszom most ahol meghalt- ez hosszu tortennet lenyeg, hogy a hazasparnak fiatalon meghal a kisfiuk es mikor a neni ozvegy lett mi felkoltoztunk hozzajuk; masodikos voltam ekkor. a nenit pont december 31-en ujevkor temetuk el; kepzelhetetitek, hogy nem unnepeltunk- amig le nem jart az egy eves gyasz addig gyakran ugy ereztem mintha figyelne valaki es lepteket hallottam a szobaban.
anyukam egyszer azt almodta, hogy egyik meghalt rokonunk a kezeben tartja a veres szivet- az anyukamet- es, hogy mond valami, arra mar nem emlekszem. edesapam azt mondta, hogy nezesek meg es kiderult, hogy edesanyamnak baja volt a szivevel.
edesanyam egy nap haromszor is erezte, hogy valaki be akar jonni a konyhaba es mintha az a valaki az egy evvel ezelot elhunyt neni lett volna.
egyenlore enni, irok meg ha tortenni valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!