Melyiken vannak este a szellemes történetek?
Figyelt kérdés
Discovery Sci
Discovery CE
Discovery Word
Discovery T&L
2011. jan. 22. 11:09
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! Hát mind a 133 csatornát végig néztem, nekünk csak 42-őt lehet fogni. De ID még csak fel sincs tűntetve hogy elő lehetne fizetni vagy valami. :( Pedig néztem volna ajt szellemes történeteket. De hát akkor felhívatom a digi TV-t anyuval és mondom nek hogy mondja meg a digiseknek hogy rakjáák mááár be :D
2011. jan. 23. 20:26
12/16 anonim válasza:
Nálam nézheted, ha nem fogsz közben ijesztgetni :)
13/16 Ghostboy válasza:
a zone reality-n szokott lenni még. igaz csak néha de figyeld az online tv újságot. amúgy ha van bármi tapasztalatod kérlek írd le a honlapomon. :)
14/16 A kérdező kommentje:
köszi! Megyek hozzád nézni :)) :DD Nem szoktam én ijesztegetni az embereket! (annyira) :) :D
Tapasztalatom még szellemmel nem volt. :) Ja és köszi a Tanácsot majd benézek a Zone Realtire (nem jól írtam)
2011. jan. 25. 15:10
15/16 A kérdező kommentje:
Reality *
2011. jan. 25. 15:11
16/16 anonim válasza:
jajj istenem... az Investigation Discoveri (ID) az ien bűnözős xarokról szól nem szellemekről...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!