Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemes történetek és hasonlók?

Szellemes történetek és hasonlók?

Figyelt kérdés

Ami velem történt egy pár:

amikor meg mashogy volt berendezve a szobank a szekreny ami most majdnem szemben van az agyammal akkor elotte volt. volt az egyik polcan egy zseplampa. este arra keltem hogy nagy csattanas a lampa fel korben oda vissza gurul, és villog, úgy hogy a vege ugyan ott marad. hat akkor nemigazan ilyedtem meg mert nagyon almos voltam visszatettem a lampat es aludtam tovabb. meg mindig nem ertem hogy mitol esett le a lampa es hogy kapcsolodott be meg hogy gurulhatott ugy? nem tudtam leverni semmivel hiszen magasan volt...

tegnap amikor olvasgattam ezt az oldalt recsegest hallottam a a szekreny felol. lehalkitottam a tvt nem abba van e de nem. megneztem mit csinal ocsem meg anya de ok se csinaltak olyasmit aminek olyan hangja volt.

[ezt osztalytarsam meselte a batyaval es a baratnojevel tortent az hogy az alberletukben a beepitett szekreny ajtaja kinyilt aztan becsukodott es bezarodott vagyis elfordult benne a kulcs.]

bmxezek es a bmxemet az erkelyen tartom. este egyszer lefekves elott kimentem az erkelyre es kicsit olyan hangot hallottam minltha a biciklim mogott egy galamb lenne. kozelebbmentem a hang megszunt. mondtam masnap apanak mondta hogy galamb volt a fan. de a hang nem onnan jott. akkor hogy biztos a villanytrafo. de annak meg zugo hanja van... nem ertem mi lehetett az.

aztan par nappal ezelott a telefonom. foltettem toltore es lefekves elott megneztem hogy tolti e. igen 89% on volt. este egyszer csak pittyent egyet. mondom biztos feltoltott aludtam tovabb. reggel megneztem es 79%on volt a telefonom. alapbol hogy merulhet ennyit ~7 ora alatt?

meg mostanaba csorompolesek vannak. par oraja is (anya pihent, fekudt az agyba) es egyszercsak szol hogy fejezd be... de en a szobaban voltam meg ocsem is es egyikonk sem csorgott. tegnap ugyan ez volt csak akkor a konyhabol hallottuk a csattanast.

Ez is pár napja volt. lefeküdtem éjfél körül a telefonom letettem az ágy elé már kb. 15 perce feküdtem és a telefon egyszer csak magától elkezdett világitani. nem azért mert merült vagy hasonló akkor vettem le a töltőröl 99% lörül volt.

Szintén pár napja. Gépezek este az ablakon egyzer csak egy koppanás. 1perc múlva megismétlődött. nem volt kint senki az erkélyen. )oda néz az ablak.

ez is pár napja: mosom a fogamat (már csak én voltam fönt) és az egyik türülköző egyszer csak elezdett oda-vissza mozogni. aztán amikor mentem be a szobába nyikorgott az ajtóm. (soha nem nyikorgott eddig és az azutáni napokban sem)

2014. ápr. 22. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Amiket leírtál azok mind-mind az Érmelléki Kuglófember kézjegyei. Nézz be az ágy alá, ha elhullajtott morzsákat és elszórt mazsolákat látsz, akkor ideje bekamerázni a szobádat.
2014. ápr. 22. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Régebben nagyon sok ilyen dolog történt velem.Kiskoromban kezdődtek, és a végén nagyon rémisztő méreteket öltött.Az események vége felé pap és parakutató is járt nálunk, és egy külföldi tv is jelentkezett, hogy az esetről szeretne forgatni.

Kiskoromban elkezdtem látni furcsa dolgokat, először nem tudtam mik azok, még nagyon kicsi voltam, arra emlékszem, hogy mikor történtek a macska és a kutya megakart bolondulni, nem mertek a közelembe jönni, és aki mellettem volt, hideget érzett.

Esténként láttam árnyakat elsuhanni a szobámban, de kiváncsi voltam, nem tudtam kik ezek, nem értettem hogy idegen bácsi, néni mit keres a lakásban.Utána szóltam a szüleimnek, majd később ők is látták ezeket a jelenlétemben, de csak akkor.

Egyszer kiváncsi voltam, és mikor láttam az árnyat elmenni, utánamentem, és visszanézett rám, ekkor majdnem infarktust kaptam.Utána mentem.Arra emlékszem, hogy a szoba sarkába mentem, de mire odaértem, az már nem a szoba volt, hanem egy másik világban voltam, vagyis ezt éreztem.Elmondta, hogy mi a céljuk velem, segíteni akarnak, fejlődésben akarnak segíteni.

Innentől jöttek a durva dolgok.Tárgyak eltűnése, majd máshol megjelenése(pl le volt a kulcs rakva az asztalra, következő pillanatban már nem volt, majd az egyik szekrény aljában találtuk meg, közvetlen az eset után, miután feltúrtuk az egész házat.A macska elszökött, nem mert a házba bejönni.Aki ezen eseményeknél a környezetemben volt, mindig hideget érzett.

Reggeli közben azt éreztem valaki megfogja a karom, majd egy pillanat múlva égési nyomok formájában ott maradt a keze nyoma.Ekkor döntöttek a szüleim úgy, hogy szakember kell.

Jött egy pap.Elvégzett egy háztisztítást , mi kint kellett hogy várjunk, addig semmi sem történt.majd bementünk a lakásba, és bekapcsolódott a tv, és egy hang azt mondta a pap jöjjön vissza, még nem végeztünk!A pap az úgy futott el, hogy azóta még a telefont sem merte felvenni.felvettük egy itthoni parakutatóval a kapcsolatot, ő kijött különféle műszerekkel elkezdett méricskélni, majd az egyik sarokban kiakadt a műszer, ekkor kezdődött minden, az összes elektromos eszköze egyszerre tönkrement, még a telefonja is.A szobában hírtelen majdnem 0 fok lett, és bepárosodott az összes üveg, és ekkor jött a legdurvább dolog!elkezdett valami az ablakra írni, hogy ez a jelenség a kezdet, a parakutató is ilyeneket fog tapasztalni, és a családjával is ez lesz, ha most azonnal nem megy el.Szerencsétlen a pap sorsára jutott, futva távozott .Pár napra rá hívott egy külföldi szám, egy ismert tv volt, és velünk akartak forgatni, a kutató ajánlotta, de a beszélgetés közben egy hang szólt bele a telefonba, egy idős nő hangja volt, aki annyit mondott, hogy te is jössz utánam a sírba.A riporter elkezdett kiabálni, azt mondta, hogy a 10 éve meghalt anyja hangja volt, sírt, üvöltözött, és lecsapta a telefont.azóta sem keresett senki sem minket

2014. ápr. 22. 15:24
 3/13 anonim válasza:
92%
Amikor mélyen aludtál és a telefonod töltőn volt és pittyent, amiről azt hitted hogy feltöltődött. Reggel meg 79%? Valószínűleg elment este az áram... Azt ajánlom, hogy keress fel minél hamarabb egy szakembert vagy jósnőt.
2014. ápr. 22. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Pár hete én egy csattot raktam le a fürdőszoba polcára. Nyugodtan mostam a fogam és egyszer csak belerepült a kádba a csatt. Egyszer pedig megálmodtam, hogy nagymamám meg fog halni. Úgy lett és abban is halt meg amit megálmodtam. Márciusban mondtam anyukámnak, hogy érzem valaki meg fog halni. Így lett... Sokszor látom a halott állataim "szellemeit" de érdekes mód nem a teljee alakjukban...
2014. ápr. 22. 17:10
 5/13 A kérdező kommentje:

#3. nak

nem ment el az aram a huto sem kapcsolt ki es anya nezte kozben a tvt kizatt hogy elment volna

2014. ápr. 22. 17:24
 6/13 A kérdező kommentje:
tvzett*
2014. ápr. 22. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer elmentem Pestre nyaralni,mamámhoz.

Anyu és apu jöttek értem 1 hét eltelével majd délután haza indultunk.

Amikor haza értünk apa mondta,hogy meghalt a kiskutyám.

Sírtam egész éjjel mindaddig amíg meg nem éreztem hogy valami matat a lábamnál..akkor rettegtem. Majd csak annyit éreztem,hogy valaki megnyalja a kezemet..s megpillantottam a kiskutyámat. Amikor hozzá akartam érni pedig eltűnt.

-**-

Egyszer kórházba kerültem mert vakbél gyanum volt. 2 hétig voltam kórházban s utánna engedtek ki. Örültem neki,de amikor eljött az este valamiért féltem.

10 óra körül lecsuktam a TV-t s aludni próbáltam. S hirtelen lépteket hallottam s volt egy olyan érzésem mintha valaki bejött volna a szobámba.

S hirtelen egy hideg leheletet éreztem a homlokomon s egy kezet. Gyorsan felkapcsoltam a villanyt s felültem. De nem volt ott semmi..aznap éjjel begörcsölt a hasam s megműtöttek.

2014. ápr. 23. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:

magyarországon van egy nagyon ismeretlen kriptid hosszú nyakú ,toll taraj van a fején és búb az orrán és gyors a hangja pedig nagyon ijesző csak pár embe látta eddig emberektől nagyon fél

ha meglát azonnal elszalad és halkan fut nem törik se ág se semmi a karjai emberre emlékeztetőek és hosszú farka van

2014. ápr. 24. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
pár éve a tüzijátékot néztem a tv-ben és kinéztem a szobából és láttam egy árnyat elsuhanni
2014. ápr. 25. 13:17
 10/13 SzaboBetty válasza:
100%
Az 1-est, 2-est és az utolsót, más is kiírta -.- " Te lopod a szöveget, vagy ö?
2014. jún. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!