Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Írnátok nekem igaz történetek...

Jázmin(12) kérdése:

Írnátok nekem igaz történetek démonokról?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat foglalkozozk a démonokkal.Igazából igaz történetek érdekelnének.Olyan történet amelyben démon szerepel.Ugy értem hogy pl egy este hörgést hallott vagy este beszél hozzá valaki de nem tudja micsoda.Magátol leeső tárgyak stb.Irhattok privátban is.Előre is köszönom. ;DAki tudja hogy démon van a házában és ezért furcsa dolgok történnek.Na ilyenek érdekelnének.Remélem érthető voltam :)
2014. jan. 4. 17:01
 1/4 anonim válasza:
61%
én csak privátban beszélnék neked ilyenekről ugyanis ezek durvák és velem történtek.........:(
2014. jan. 4. 19:56
 2/4 Passiflora ***** válasza:
2014. jan. 4. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:
O köszi
2014. jan. 4. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek parafizikális jelenségek, a démonológia ennek az egyik ága, külön nem érdemes foglalkozni vele mert tévútra vezet.

A kérdésre válaszolva. Ez valós jelenség,egyidős lehet az emberiséggel, eddig még megfejtetlen maradt.

2014. jan. 7. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!