Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi terror történetek?

Munkahelyi terror történetek?

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy vagy a fönök vagy a kollégák terrorizáltak titeket? Csicskáztattak, lekezeltek, diszkrimináltak stb? Ha igen, akkor leírnátok? (és azt is hogy ez mit okozott bennetek, mi lett az eredménye)
2013. dec. 8. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Itt találsz párat: [link]
2013. dec. 8. 08:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves elsö! Ismerem azt az oldalt, de én a ti történeteitekre vagyok kiváncsi.
2013. dec. 8. 08:57
 3/7 intrepid ***** válasza:
100%
Új dolgozó voltam, (szakképzett ápoló) a helyi dolgokról semmit nem mutattak meg, pl mit hol találok, mit hova kell tenni, belöktek az osztályra, magamra hagytak, utána számon kérték, hogy nem haladok. Nagyon keserves volt. Most már én tanítgatok be újakat.
2013. dec. 8. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Biztonsági őrként kezdtem, első munkahely, egy gyár alsó portájára raktak be, nagyon nem mutattak meg semmit, volt egy kis gond mert nem tudtam hogy kinek mit szabad oda adni aztán másnap jött a balhé hogy mi a izéért vagyok ekkora balf...sz

Szóval ment a rágalmazás ezerrel meg a csicskáztatás hogy csináljam ezt, csináljam azt, az úgy nem jó, akkor most ezt így kell, meg hogy egy idióta vagyok.

A végén beleuntam ebbe és megmondtam a főnökömnek hogy vagy visszavesz vagy kilépek, persze csak nézett rám aztán mentem a nagyfőnökhöz és felmondtam.

Azóta új helyen vagyok igaz más munkakörben egy kisebb takarító cégnél vagyok műszakvezető helyettes és sok tanuló jár oda így ott gyakorlatilag mindenb héten be kell valakit tanítani.

2013. dec. 8. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy munkatársam csőrét bökte hogy magasabb beosztásba akartak tenni-amit végül nem fogadtam el-ezért szépen kiközösítettek ott szúrtak ki velem ahol tudtak.. sokszor bőgve mentem be dolgozni pokoli rossz volt. aztán miután megmondtam hogy fel akarok mondani valahogy helyre jöttek lassan a dolgok.
2013. dec. 8. 10:07
 6/7 anonim válasza:
100%
nekem csak csicskaztatas volt. bar igazabol azt sem mindanam annak, mert en voltam a legkisebb ugri fules: gyakornok voltam. :) az elejen az osszes hulye feladatot nekem kellett megcsinalni es ha valami elfogyott en jartam a boltba is. aztan ahogy bele tanultam a dolgokba a tobbiek keze ala dolgoztam, nem pedig csicska voltam. nagyon szerettem a munkat. januartol lesz uresedes remelem visszahivnak. :)
2013. dec. 8. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan kollégám, aki kötelességének tekintette, hogy mindenért hülyézve ordítson. Béketűrő ember vagyok, egy hétig nyugodtan aludtam éjszakánként, nem zavart egyáltalán. Aztán a végén mocskolni kezdett boldog-boldogtalan előtt, főnökök előtt is, meg minden. Dohányzóban, a hátam mögött (nem cigizek, nyilván sokat jelent béketűrés terén, a bolond meg kb láncdohányos, valamivel szünet után már látszik, hogy majdnem elsírja magát az idegtől). Akkor már kialvatlan voltam másnapra. Az utamba került, akadályozott a munkában, testtel löktem rajta egyet, hogy haladjak. Csend lett. Majdnem kivágtak mindkettőnket. Pár hét után újrakezdte a kajáldában, már szóltam rá az elején, hogy ezt MOST fejezd be szerintem. Már mások állították le, hogy nem lehet nyugodtan kajálni. Aztán gondolom úgy látta, hogy megszoktam a helyet, nem kell már tanítgatni.

Vannak ilyen fontoskodó gyökerek, az a teendő velük, amire az egyhetes türelmem után a főnököm (aranyszívű, rendkívül éles eszű, jó erőben levő, idős ember) kiabálva figyelmeztetett: ilyen esetekben hozzá forduljunk, ne a főnökeitől hallja vissza, hogy az egész cég erről pletykál egy hete. Teljesen igaza van. De még ha gyökér a főnököd, először kicsiben kell megpróbálni megoldani, tehát nem árulkodás, ha őrá bízod a csapatjátékkal kapcsolatos anomáliák kezelését RÖGTÖN. Ha ő a hunyó, akkor nyilván az ő főnökéé a becses feladat. Persze nem árt, ha tudsz keményen játszani.

2013. dec. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!