Hogy lehet egy emberből démon mielőtt meghal?
Hello :3
Őszintén szólva, még csak 14 éves vagy... én sem vagyok sokkal több, de azt tudom, hogy milyen voltam 14 évesen. Az, hogy mit reagálnál egy démon megjelenésére, az attól függ, hogy milyen démon lenne... Bár elég ritka a rendes démon, de attól még vannak, bár elég csekély az esélyed, hogy ilyennel találkozz... azért szurkolok! ;)
Az angyalokkal kapcsolatban, szinte ugyanez a helyzet... nem hinném, hogy mindegyikük egy szent! v valami ilyesmi. (Előre is elnézést kérek, de)én Michael arkangyalt például kifejezetten nem bírom.... nekem egy önző senkinek tűnik... na mind1.
Személy szerint én hiszek abban, hogy halálunk után démonná válhatunk, de csak akkor, ha eredetileg is közülük kerültünk ki, vagy csak nagyon, NAGYON! kemény munkával válhatunk azzá... De remélem, egyszer majd démonként is beszélhetünk személyesen. :)
Úgyhogy adj bele mindent! Én is azt fogom tenni! :D
Viszont kérlek ne akarj démont birtokolni... ők is ugyanolyan érző lények mint mi...! És te sem szeretnéd, ha bárki is birtokolni akarna téged, vagy szolgaként bánna veled... :)
Olyat már hallottam, hogy egy testben felcserélték, dehogy azzá is váljon....
Az, hogy hova fogsz tartozni leggyakrabban kiskorodban már bebizonyosodik... Sokszor álmok útján jelentkeznek az első "jelek". Egyébként ez sem biztosra megy. Világéletemben engem a keresztény tanításokra neveltek, sikertelenül, lehetetlen volt ránevelni. Néha kicsit megingattak, de jelentéktelen volt. Aztán személyes összetűzésem volt az egyházzal, a szabályai miatt. Persze akkor azt gondoltam, hogy na most már sátánista leszek és kész, gonosz... Aztán teltek az évek és rájöttem, hogy egyáltalán nem gonosz, persze a kereszténységet gonoszabbnak hittem mindig. Tanítóról tanítóra kerültem, néha humoros módon, olykor komoly tanítások elé vetettek. Az egész fejlődésből áll. Egyszer nagyon magamba estem, már majdhogynem megmérgeztem magamat, aztán valami visszatartott: "Ne csináld, nem éri meg!"
Aztán ez a hang szépen lassan megmutatkozott, egy, a keresztények által gonosznak elmondott lényben, aki bizony az életemet mentette meg akkor. Konkrétan a társam, a barátom lett, ahogy telt az idő. Segít nekem én is segítek neki, adok számára használható dolgokat. Fejlődik mellettem és én is mellette. Fogalmam sincs, hogy azóta hogyan állsz a világhoz, vagy mi történt veled, de a démonok bizony nem házi kedvencek, és nem szolgák. A kereszténységet mindig hagyd hátul, nem éri meg foglalkozni velük, túl értékes lények a démonok, ahhoz, hogy erre a vallásra pazarold az erőiket. Csak a templomok elhelyezkedéseivel vannak bajok. Ezek őket is gátolják.
Viszont, ha olyan helyzetbe kerülsz majd, valószínűleg találkozni fogsz eggyel, kapcsolatot teremthetsz, de azt ne feledd, hogy Lucifer dolga sok, így a démonok segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!