Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehet egy emberből démon...

Hogy lehet egy emberből démon mielőtt meghal?

Figyelt kérdés
Először is, a poénkodó embereket kérem, hogy hagyjanak békén, köszönöm! Másodszor, a nagyapám mesélte, hogy vannak olyan papok, és egyéb ilyen hívős emberek, akik eljárnak démonidézésre, stb. De kérdem én, ezek szerint léteznek Démonok is? Sokat hallottam Lucifer-ről/Sátán-ról/Nagyúr-ról, hogy egyes embereket, valami "szertartással" maga mellé állította. Van ötletetek, mit lehet egy ilyen szertartáson csinálni, hogy a Sátánnak eladd a lelked a halálod előtt? Harmadszor, Gondolom vannak közületek olyanok, akik nagyon hisznek az ilyenekben. Hát én 14 éves vagyok, és lány, mellesleg nagyon érdekelnek az ilyen dolgok. De van egy icike-picike bökkenő... Sátánista vagyok úgy 11 éves korom óta, ámbár ezt a családomban senki sem tudja. Nem vagyok megkeresztelve, nem járok templomba, sőt! Köpök a templomokra. (bocsánat az udvariatlanságért)Azért igen jó modorral, és ésszel rendelkezem, de persze szerény is vagyok, de nagyom... NAGYON! Szeretnék Démonokat, és még ha lehetne, Lucifer Nagyurat is látnám, ha szabad. Újabb kérdésem, Hogyan vehetném fel a legkönnyebben, BÁRMI áron a kapcsolatot egy Démonnal? És már csak az utolsó kérdés, Lehetséges az, hogy Démon lehessek?
2014. márc. 13. 21:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hahaha! Ne hidd magad annyira okosnak, mert esetleg idosebb vagy nálam, nem felületen rá, hanem. Ku*va sokat estem szenvedtem, sírtam, és bazira nem tudsz semmit, úgy hogy fogd be leci! BOCSÁNAT! De kihozta belőlem ez...meg az ördögöt is -.-
2014. márc. 17. 19:02
 12/18 anonim válasza:
Na kérem szépen lányom ! Az összes elöttem lévő ember hülyeséget ír én le írom neked mi az igaszság : Igen láteznek Démonok , és Lucifer/Sátán is .. és van a Spirituálius Sátánizmus és a LaVey-i Sátánizmus ( amit nem mondanák Sátánizmusnak hanem ateistaságnak ) és te ha Spirituális Sátánista akarsz lenni akkor ajánlani tudom a: ( egyébként a Démonok a "jók" és az Angyalok a "rosszak" de olvasgass te itt ) [link] olvasgass itt , és nem , nem válhatsz Démonná .. halálod után ha Spirituális Sátánista is leszel akkor Isten leszel a halálod után.. Tehát ilyen Démon féle és NEM nem ölnek meg a Démonok vagy Sátán ( ha nincs okuk rá, ami biztos nincs , nem szoktak embereket ölni . )az angyalok ölnek meg ha meg idézel egy angyalt bár ha Démont idézel lehet , hogy egy angyal fog jelentkezni ugy ,hogy óvatosnak kell lenned . Vannak ezek a Őrdőgűzök .. azok nem Démonok akik megszálltak embereket hanem angyalok akik Démonnak adják ki magukat és Sátán és Démonjai szeretik az embereket !! én jó magam is Spirituális Sátánista vagyok , és ha te is Sátánista akarsz lenni akkor olvassgass csak a Spirits of Eridu-n biztos találsz valami érdekest .. és ha végleg úgy döntöttél , hogy sátánista leszel keress rá a Spirits of Eridun , hogy "A Beavatási Szertartás" ha ezt elvégzed akkor Sátánista leszel , de küldj nekem egy E-mail címet és segíthetek neked :)
2014. okt. 11. 18:12
 13/18 anonim válasza:
Sajnálom az értelmetlen fogalmazást nem olvasstam vissza :D de remélem ki tudsz belőle venni valamit
2014. okt. 11. 18:13
 14/18 anonim válasza:

Hello :3

Őszintén szólva, még csak 14 éves vagy... én sem vagyok sokkal több, de azt tudom, hogy milyen voltam 14 évesen. Az, hogy mit reagálnál egy démon megjelenésére, az attól függ, hogy milyen démon lenne... Bár elég ritka a rendes démon, de attól még vannak, bár elég csekély az esélyed, hogy ilyennel találkozz... azért szurkolok! ;)

Az angyalokkal kapcsolatban, szinte ugyanez a helyzet... nem hinném, hogy mindegyikük egy szent! v valami ilyesmi. (Előre is elnézést kérek, de)én Michael arkangyalt például kifejezetten nem bírom.... nekem egy önző senkinek tűnik... na mind1.

Személy szerint én hiszek abban, hogy halálunk után démonná válhatunk, de csak akkor, ha eredetileg is közülük kerültünk ki, vagy csak nagyon, NAGYON! kemény munkával válhatunk azzá... De remélem, egyszer majd démonként is beszélhetünk személyesen. :)

Úgyhogy adj bele mindent! Én is azt fogom tenni! :D

Viszont kérlek ne akarj démont birtokolni... ők is ugyanolyan érző lények mint mi...! És te sem szeretnéd, ha bárki is birtokolni akarna téged, vagy szolgaként bánna veled... :)

2015. márc. 14. 21:50
 15/18 anonim válasza:
Mint előbb írtam , Démonná nem válhatsz ! De , ha Démon alatt azt érted , hogy Isteni erőt akkor , azt igen. Neked emberi lelked van , az emberi lélek nem tud átváltozni Démon lélekké , és ez fordítva . És kérlek , utolsó , felejtsd el a kereszténységet , de , hogy lehetsz keresztény , hogyha Démon akarsz lenni ? Tehát felejtsd el azt a undorító vallást , ha annak lehet mondani. keress rá : Spirits Of Eridu. Ha valamit akarsz kérdezni tedd fel privátban.
2015. márc. 15. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Olyat már hallottam, hogy egy testben felcserélték, dehogy azzá is váljon....

Az, hogy hova fogsz tartozni leggyakrabban kiskorodban már bebizonyosodik... Sokszor álmok útján jelentkeznek az első "jelek". Egyébként ez sem biztosra megy. Világéletemben engem a keresztény tanításokra neveltek, sikertelenül, lehetetlen volt ránevelni. Néha kicsit megingattak, de jelentéktelen volt. Aztán személyes összetűzésem volt az egyházzal, a szabályai miatt. Persze akkor azt gondoltam, hogy na most már sátánista leszek és kész, gonosz... Aztán teltek az évek és rájöttem, hogy egyáltalán nem gonosz, persze a kereszténységet gonoszabbnak hittem mindig. Tanítóról tanítóra kerültem, néha humoros módon, olykor komoly tanítások elé vetettek. Az egész fejlődésből áll. Egyszer nagyon magamba estem, már majdhogynem megmérgeztem magamat, aztán valami visszatartott: "Ne csináld, nem éri meg!"

Aztán ez a hang szépen lassan megmutatkozott, egy, a keresztények által gonosznak elmondott lényben, aki bizony az életemet mentette meg akkor. Konkrétan a társam, a barátom lett, ahogy telt az idő. Segít nekem én is segítek neki, adok számára használható dolgokat. Fejlődik mellettem és én is mellette. Fogalmam sincs, hogy azóta hogyan állsz a világhoz, vagy mi történt veled, de a démonok bizony nem házi kedvencek, és nem szolgák. A kereszténységet mindig hagyd hátul, nem éri meg foglalkozni velük, túl értékes lények a démonok, ahhoz, hogy erre a vallásra pazarold az erőiket. Csak a templomok elhelyezkedéseivel vannak bajok. Ezek őket is gátolják.

Viszont, ha olyan helyzetbe kerülsz majd, valószínűleg találkozni fogsz eggyel, kapcsolatot teremthetsz, de azt ne feledd, hogy Lucifer dolga sok, így a démonok segíthetnek.

2016. jún. 17. 10:55
 17/18 Laylah ***** válasza:
Spirits of Eridu egy annyira komoly és szupportív társaság, hogy az első kérdésemet feltéve anno ki is tiltottak az oldalról. Csak mert beszéltem egy fődémonnal, és nekik ennyire nagyon fájt, hogy az ő hülyeségeiken kívül, egyenes úton jutottam hozzá valamihez, amiért ők éveken át hiába küzdöttek. :) Sok régi ismerősöm járt az Eridunál, de mind otthagyta idővel, rájöttek, hogy zsákutca. Legalábbis mágikus szempontból mindenképp.
2016. júl. 16. 00:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én e-mail váltásba keveredtem a Spirits of Eridu-talán- megalkotójával, de, ha jól emlékszek nem nagyon tetszett neki az egyik kérdésem és a jó büdös életben nem írt vissza. :D Pedig konkrétan, saját kezűleg bizonyított tényeket vittem elé... Na, de mindegy! :) Reméljük, hogy a kérdező jó irányba haladt. :D
2017. ápr. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!