Hogy lehet egy emberből démon mielőtt meghal?
A Demonok a rossz oldalt kepviselo lenyek, az Angyalok a jo oldalt. Mindenki lelkeben megvan a hajlam mindket oldal iranyaba, te dontesz.
A Demonok szenvedest, fajdalmat fognak rad zuditani ha veluk fogsz paktalni , az Angyalokkal valo baratsag pedig oromet, szerencset, boldogsagot hoz.
Az emberbol nem lehet demon ha meghal. az ember testtel rendelkezik, a demonok/angyalok pedig csak szellemi lenyek,.
bobton, igen jól megy a tanulás, 4-es 5-ös vagyok :)
2. válaszoló, nem vagyok agyrák, csak pusztán kíváncsi! ;) De talán te? hm.... egészen biztos:3
3. válaszoló, majd ha felrakod esetleg netre, írd le a linket nekem üzibe!:D
5. válaszoló, nem vagyok az a félős kis hülye gyerek, mint te, nagyon sok veszélyes dolgot csináltam életembe, ami őszintén megvallva, nagyon félelmetes volt. Pl.: megszelídítettem egy lovat, bár ez "kistészta". Úgy hogy max. te lehetsz ilyen betoji ;))
Te ördögimádó vagy, nem sátánista. Emberedre akadtál, egész GYK-n (1-2 kivétellel) csak én értek ezekhez.
"De kérdem én, ezek szerint léteznek Démonok is?" Igen, léteznek. Nem is kevesen.
"Sokat hallottam Lucifer-ről/Sátán-ról/Nagyúr-ról, hogy egyes embereket, valami "szertartással" maga mellé állította." Ez vicces. Az emberek igen elenyésző hányada tudja egyáltalán megidézni Satanelt, és még kevesebb, aki túl is éli. Szerintem te a (fő)démonokkal kötött szerződésekre gondolsz, ami önkéntes, valamit valamiért alapon működik.
"Van ötletetek, mit lehet egy ilyen szertartáson csinálni, hogy a Sátánnak eladd a lelked a halálod előtt?" Minek? Jah, hogy a szóbeszéd. Ha valamit akarsz tőle (úgy értem, nem Sataneltől, mert nagy valószínűséggel vele soha a büdös életben nem fogsz találkozni, hanem max. valamelyik fődémonnal), nem kell érte a lelkedet adni, csaupán valami olyasmit, amit te még meg tudsz tenni/nélkülözni tudsz, de ő hasznát veszi. Ez lehet pl. hírverés, vagy az energiáiddal való kiszolgálás.
"Gondolom vannak közületek olyanok, akik nagyon hisznek az ilyenekben." Nem hiszem, tudom. Csak abban "hiszek", amit tapasztaltam, és ami logikusan épül ezekre.
"Szeretnék Démonokat" A démon nem tulajdonnév, kisbetű jár neki. Mellesleg ha démon kell, teremts és tápláld. Pár száz vagy ezer év, és démon lesz belőle. Létezőt pedig nem vehetsz a birtokodba. Attól eltekintve, hogy nincsen lelkük, ugyanolyan személyiségek, mint bárki. Mint ahogy embert sem birtokolhatsz, a démon sem egy tárgy vagy rabszolga.
"Hogyan vehetném fel a legkönnyebben, BÁRMI áron a kapcsolatot egy Démonnal?" Ha kíváncsi rád, megkeres. Ha te zaklatod, akkor csak megszívod. Idézést nem javaslom, mert szemernyit nem értesz hozzá, még a végén addig szórakoznak veled, amíg a halálba kergetnek. Nem minden esetben, de gyakori (feltételezem, nem sima mezei démonnal akarnál találkozni, hanem fődémonnal; nem ajánlom).
"Lehetséges az, hogy Démon lehessek?" Nem. Mint írtam, a démonok (még) nincsenek a lélek szintjén, a fejlődés pedig csak pozitív irányba lehetséges. Démonból lehet lélek (szia, élő példa vagyok), de fordítva nem.
Röviden, minden sallangtól mentesen ennyi.
3.: "A Demonok a rossz oldalt kepviselo lenyek, az Angyalok a jo oldalt. Mindenki lelkeben megvan a hajlam mindket oldal iranyaba, te dontesz.
A Demonok szenvedest, fajdalmat fognak rad zuditani ha veluk fogsz paktalni , az Angyalokkal valo baratsag pedig oromet, szerencset, boldogsagot hoz. "
Öööö... NEM. A démonok még fejlődésben lévő entitások, nem tudják még a szeretetet, barátságot, meg a hasonló pozitív érzelmeket átérezni, de NINCS jó és rossz oldal. Ha összetalálkoznál és beszélgetnél egy démonnal, rájönnél, hogy bár önző és fennhéjázó, de ez csak az álarc, mert a túlélésért küzd. Ha cserét kötsz vele (amiért nem kell eladnod a lelked...), és vállalja, hogy azt csinálja, amit te kérsz tőle, akkor pedig arra is rájössz, hogy tud jó dolgokat is csinálni. Az angyalság pedig egy hivatás, nem külön faj, és ők is tudnak legalább annyira szemetek lenni, mint a sz@rba se nézett démoni társaság.
"megszelídítettem egy lovat, bár ez "kistészta"
AAAAaaaa te mán jó vagy!
"nem vagyok az a félős kis hülye gyerek"
De ha a való életben ilyet tapasztalnál, éreznéd a közelségét, biztos nem jó szándékkal lenne ott. szóval kaka pisi egybefolyna, és ne regélj itt arról milyen bátor vagy, mert oda mentél egy lóhoz, felültél rá és mentél vele egy kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!