Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Többször volt olyan hogy kiskoromba láttam angyalt. Nemrég láttam szörnyeket, és arnyakat, különfele alakokat. hallottam ahogy többször nevemen szólít. hetente vagy egy hónap elteltével újra. kérte hogy segítsek. meg kérdezte kivel vagyok. reggel is láttam arnyakat sokszor. meg az unokaocsem 2 éves volt még akkor és mikor meglátott elkezdett vicsorogni és rögtön sírt. meg volt amikor a kutyánk szemébe beleneztem és elkezdett vonyitani meg előttem ment körbe-körbe....

2014. márc. 4. 19:59
 1/7 csomp02 válasza:
100%
nem sértésből de szerintem menny el Pszichológus csak biztonság kedvé ért mer ez hogy is mondjam durván beteges
2014. márc. 4. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlok neked egy profi pszichiátert neve Csernus Doktor Csernus jó szórakozást és gyógyulást kívánok !
2014. márc. 4. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kedves Kérdező?
2014. márc. 4. 23:39
 4/7 anonim válasza:
Mikor látsz árnyakat?
2014. márc. 8. 15:58
 5/7 anonim válasza:

A képzeleted játszik veled. Az, hogy ilyen erősek a benyomások, azért lehet, mert az átlagnál erősebb a képzelőerőd.

Hogy kisgyerek rád grimaszolt, vagy kutya megugatott, nem jelent semmit, hidd el, ez mással is megesik.

Tényleg keress meg szakembert, orvost. Tudnak segíteni, ahogy a megfázás és a láz elmúlik, elmúlik ez is, amiben most vagy.

2014. márc. 11. 23:36
 6/7 anonim válasza:
Túl élénk a fantáziád, vagy túl sok fantasy filmet nézel.
2014. márc. 13. 15:21
 7/7 David82 ***** válasza:

Én hiszek neked. Valóban vannak angyalok. Csak sajnos gonosz szellemek is vannak, a kisugárzásukból érezni fogod, hogy melyik jószándékú, és melyik nem.

Szerintem mondj el egy imát. Az segíthet.

Válaszolók: Miért akarjátok pszichológushoz küldeni? A mai orvostudomány materialista, mert csak a testtel foglalkozik. Bár az emberi pszichét is kutatják, de azt csak pirulákkal tudják gyógyítani. Az ilyen gyógyszerek meg nagy kárt okoznak az agyban.

2014. márc. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!