Mi történik velem?
Kérem segítsetek, most beteg vagyok vagy valami természetfeletti van a dologban?
Egy hete este a barátnőmet kísértem haza, elköszöntem tőle és elindultam hazafele, már fél úton voltam, egyszer csak megláttam egy sántító kutyát , barátságosnak tűnt, ezért közelebb mentem. úgy nézett ki mint egy német juhász csak nagyobb volt, szőre korom fekete. Leült elém és bámult azokkal a hatalmas sárga szemeivel és megnyalta a kezemet. Megsimogattam a fejét és elindultam, a kutya hazáig követett még a kapun is be akart jönni, de sikerült kizárnom. Aznap este rögtön lefeküdtem, mivel szörnyű fáradság fogott el és égtek a szemeim, pedig a barátnőmnél aludtam 2 órát. Reggel viszonylag hamar felébredtem, rögtön feltűnt, hogy a körmeim teljesen sárgák és a füleim úgy sípoltak mint amikor petárda robban mellette, kaja nem ment le a torkomon, mivel folyamatosan hánytam és görcsbe rándult a gyomrom ha az ételre gondoltam. A hetet sikerült át vészelnem ,a tüneteim viszonylag enyhültek, de elmentem orvoshoz hátha valami komoly bajom van. Az orvos se mondott sokat, ő a pánikrohamra tippelt, ezért elküldött pszichológushoz, de nem mentem el mert nem éreztem olyan fontosnak.
A pénteki nap valami borzalmas volt, akkor jöttem rá hogy bizony valami nem stimmel. reggel szörnyű hasmenés jött rám, nem is értem hogy jöhetett ki annyi minden mert a héten szörnyen keveset ettem. Erre ment el az egész délelőttöm örültem neki hogy vége van, de hirtelen olyan éhség tört rám mint még soha és kizabáltam mindent a hűtőből, háromszor sétáltam le a kisboltba, hogy fagyasztott kaját vegyek, mert nem akart elmúlni az éhség érzet.Borzalmas volt, egész nap köhögtem mint egy tüdőbajos, zúgott a fülem migrénes fejfájás gyötört, minden testrészem zsibbadt. Folyamatosan Képek villantak be a kutya szemeiről és ekkor kezdtem el gondolkodni rajta, hogy volt valami abban az állatban és szerintem felelős ezért.
Az esti buliba sem tudtam elmenni pedig hívtak sokan, furcsállták is, én még halálos betegen sem szalasztanám el a partyt, de most muszáj volt. Este hétkor már ágyba bújtam, annyira emlékszek, hogy hirtelen hatalmas félelem érzet fogott el és a szívem majd kiugrott a helyéről, halálfélelmem volt, annyira nyugtalan voltam hogy elkezdtem kapálózni és onnantól nem emlékszek semmire, mert valószínűleg elájultam. Reggel valami hatalmas nyugotsággal ébredtem fel, feltűnt hogy az ágyneműm a földön hever szétmarcangolva és a falon is ütés és karomnyomok vannak. Nagyon megijedtem, hogy ezeket én csinálhattam, a bejárati ajtó is nyitva és a zár egyszerűen ki volt tépve az ajtóból, a padló mindenhol saras volt egészen a szobámig, hogy a fenébe szaggathattam ki az ajtót, miközben aludtam és nem emlékszek semmire? Rákérdezek majd a szomszédoknál, hogy láttak, hallottak-e valamit.
Nem tudom mi lehet velem, a mai nap szerencsére jól voltam a fülzúgástól eltekintve...
úú ez elég komolynak tűnik. szerintem mindenképp valami pszichés dolog lesz a háttérben...próbálj meg eleget pihenni, eleget enni, sokat lenni levegő, foglald el magad...ha em jössz rendbe akkor irány a pszichológus.
egyébként a kutyára visszatérve , ha rá gondolsz akkor félelmet érzel?
Én egy pókkal jártam így a múlt héten. Én is megsimogattam a fejét, ő cserébe megnyalta a sárga szemem. Aztán két napig ugyanez a fülzúgás, aztán harmadnapra éreztem, hogy kezd kipúposodni a seggem a gatyából. Kiderült, hogy nőtt egy második lyuk a farpofáim közé, ahonnan damil vastagságú, iszonyat erős, ragadós szálat tudok kinyomni. Próbaképpen szőttem is gyorsan anyámnak egy matyómintás függönyt meg egy kalocsai csipketerítőt. Két napja észrevettem, hogy a harmadik emeletre a falon mászok fel, miközben félméterenként ragasztgatom magam után a falra ezt a damilszerű izét... Észre se vettem először, tök ösztönszerűen jött. Ráadásul most már sokkal jobban ízlik egy fincsi zamatos döglégy vagy tücsök, mint a magyaros pizza, ez is furcsa.
Update:
Tegnap lett kész a hálóágyam a lakásom plafonjának sarkában. Nagyon kényelmes, már nem is esik jól a franciaágyamban aludni. Inkább ide feljárok, itt jóval melegebb is van.
Update2: Most tűnt fel, hogy éjjel is legalább olyan jól látok mint régen nappal, sőt, ma már kifejezetten zavaró volt az erős nappali fény. Szerintem végérvényesen áttérek az éjszakai életmódra, ha ez így megy tovább. A pizzéria számát ma kicseréltem a közeli állatkereskedés számára, holnap rendelek pár pocos egeret reggelire, ebédre sáskát és tücsköt fogok enni, estére majd meglátjuk, mennyire leszek éhes. Most megyek borotválkozni, mert viszketnek ezek az új szőrök a nyakamon és a térdhajlatomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!