Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Egész kicsi korom óta tapasztalok furcsa jelenségeket. Általában alakokat látok,legtöbbször félek tőlük (bár egyébként is nagyon tartok ezektől a dolgoktól). Múlt éjjel egy férfit láttam kisétálni a szobámból,az arcát senkihez nem tudnám kötni. Mi ez az egész?2013. aug. 23. 10:52
1/21 anonim válasza:
Te vagy az avatár és a halott avatárok szelleme látogat!!!
2/21 A kérdező kommentje:
nem poén ..
2013. aug. 23. 11:15
3/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Fontos a kérdésed! szellem van a lakásodban. Gyerekkorod óta ugyanott laksz? Vagy követ mindenhova? Itt nem fogsz rá komoly választ kapni, mert az emberek kinevetik egészen addig amíg saját maguk a félelemtől nyüszítve meg nem tapasztalják. Kérlek üsd be a keresőbe hogy szellemirtók és vedd igénybe a segítségüket. Keress rá a neten, hogy védekezz ellene - ha nem bánt akkor nem rosszindulatú. Van hogy a határozott fellépés elűzi, kereszttel stb. gyertyával- megpróbálni kommunikálni vele- mit akar miért maradt ott kéri e a segítségedet. Néha a szellemek ittragadnak és nagyobb segítségre szorulnak mint mi.
4/21 anonim válasza:
5/21 A kérdező kommentje:
Nem ugyan azon a helyen lakom. Úgy gondolom követ,esetleg egy új van itt. Kapcsolatot teremteni és beszélni hozzá nem merek. Annyi helyen olvasni, hogy végzetes hibát is el lehet követni, nem vagyok jártas a témában, egyedül és ennyi tudással nem merek kapcsolatba lépni vele.
2013. aug. 23. 13:51
6/21 anonim válasza:
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nekem ez nem sokat segít.
2013. aug. 23. 14:04
8/21 anonim válasza:
én nem tapasztalok de most nem a szellem izgat hanem a SLENDER MAN!
9/21 anonim válasza:
Áááá pont előtték a Slendermant előttem :D
Amúgy ha a szellemirtók nem válnának be még ördögűzőt is lehet hívni a Vatikánból! Nagy színészek az öregek.
Amúgy meg jó sokszor van alvási paralízised, az a magyarázat. Nézz utána, Sleep Paralysis.
10/21 A kérdező kommentje:
nagyon nem vicc téma, egyszer élnéd át.
2013. aug. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!